Meetbaar resultaat door optimalisaties binnen je onderneming op Strategie, Team en Leiderschap

"...wij ervaren meer rust en ruimte dan ooit en de resultaten blijven groeien." 

Als leider ben je in staat je team en bedrijf van A naar B te laten bewegen op een soepele manier. Je bent in staat vooruit te kijken en strategische keuzes te maken. 

Je bent in staat jezelf keer op keer te stretchen zodat niet alleen jij meer resultaat behaalt. Maar je iedereen om je heen meeneemt in de steeds hogere standaard van leven. Zonder dat jij zelf onmisbaar bent op de werkvloer.


Maar voordat je op dat punt staat waar je een gedreven en goed samenwerkend team in je bedrijf hebt, de strategie glashelder is en jij als effectieve leider misbaar bent in je bedrijf, is er een dal.


Een dal waar meer dingen stroperig lijken te gaan en twijfel geven dan dat ze licht en soepel verlopen...

Er zijn verschillende fases van ondernemen. Binnen ons bedrijf Lifestyle of Business werken onze coaches en trainers met de absolute vakmannen, de mensen die zich volledig in de startup fase bevinden. 


Wat jij en ik gaan doen ligt een stap verder. Als leider van je bedrijf zul je de Startup fase voorbij zijn. Dit is het moment waar nieuwe problemen ontstaan. Obstakels zoals het vinden van het juiste personeel, het missen van een heldere strategie of de absolute tijdsnood die jij ervaart als ondernemer. Problemen waardoor je niet door het huidige plafond kunt breken.


Dit is de fase waarin je bedrijf stevig staat, je een goede klantenkring hebt opgebouwd en eerder het probleem hebt geen ruimte te hebben voor nog meer klanten dan dat je moeite hebt om aan klanten te komen.


Het is ook de fase waarin je merkt dat jij als leider te makkelijk teveel op je neemt of juist te snel zaken overdraagt aan je personeelsleden waardoor het spaak loopt.


De fase waarin je zelf aanwezig moet zijn want doe je een keer enkele dagen niets dan heb je de dagen erna veel werk in te halen.

De echte rust van het zijn van de ondernemer, de leider, ervaar je niet echt.


De fase waarin er twijfel is of er nieuwe mensen bij in het bedrijf moeten of dat het team simpelweg efficienter moet gaan samenwerken.


De fase waarin jij als leider nog altijd onmisbaar bent ondanks dat de zaak prima draait. De fase waarin je simpelweg niet ziet of je nu eerst op de cashflow moet zitten, personeelszaken moet optimaliseren, de strategie moet verbeteren of je leiderschap op dit punt te wensen overlaat.


Het is de fase waarin het prima gaat maar het niet lekker is om nog jaren zo door te gaan.

Het is de fase waarin je ziet dat je op een serieuze missie bent en stilstaan niet tot je opties behoort.

Maar de juiste volgende stap is onduidelijk voor je.


Dit is de fase waarin de doorsnee ondernemers zich onderscheiden van de succesvolle ondernemers.
Blijf je staan waar het prima gaat en breek je niet door naar dat volgende niveau?

Of schakel je hulp in om door het plafond te breken en naar de top van je eigen creatie te groeien. 

Zodat je het leven kunt leiden exact zoals jij wilt.

Omdat je weet dat er altijd meer te bereiken is dan wat je tot nu toe gedaan hebt.

De reden dat mijn 1 op 1 klanten vrijwel allemaal blijven verlengen is omdat het resultaat onmiskenbaar is. Ondanks dat de investering soms een eerste obstakel lijkt te zijn, kiezen ze voor het oncomfortabele. Door die keus gaan ze totaal nieuwe mogelijkheden zien. Waardoor zowel zakelijk als prive de resultaten tot een niveau komen dat ze niet eens als mogelijkheid zagen.


Een heldere strategie, een geweldig samenwerkend team en het zijn van een leider die een geweldige bedrijfscultuur gebouwd heeft waar mensen met veel plezier werken. Terwijl de ondernemer de dingen doet waar hij zelf erg gelukkig van wordt, zonder nog onmisbaar te zijn.

 1. "Ik dacht in het begin dat ik al precies deed wat ik moest doen om resultaat te halen. Als ik niets had veranderd, zou ik nooit mijn bedrijf echt los kunnen laten"

 2. "Het was nooit ‘klaar’, ik gunde mezelf niet om het meer los te laten. Als ik dat niet had aangepakt dan zou ik altijd vanuit stress en druk handelen."

 3. "Het bedrijf was van mij afhankelijk maar erger nog, vooral ook van een team dat niet goed samenwerkte. Een team dat zomaar wat deed omdat niemand wist waar punt B was, maar iedereen wel dacht het te weten."

 4. "Mijn team bestond uit prettige mensen die uitstekend werk leverden. Maar ik miste de echte verbinding en zelfstandigheid. Ze bleven mij inschakelen om iedere vraag of onduidelijkheid. Ik was altijd nodig om het echt goed te laten verlopen."


Bovenstaande is hoe enkele van mijn klanten bij me binnenkwamen.

Hieronder zie je enkele resultaten die al snel ontstonden.


 • "Na ons eerste halfjaar samenwerken was mijn winstpercentage gelijkgebleven en mijn omzet gemiddeld x3 gegaan..."

 • "Het heeft ervoor gezorgd dat ik op gebied van leiderschap en als ondernemer heel snel en heel hard heb kunnen groeien. De ondernemer mindset, veel meer vanuit rust werken en handelen."

 • "De strategieën zijn scherp, iedere dag doe ik de dingen die bijdragen aan de groei die ik wil en voor ogen heb."

 • "Ik heb zelfs afgelopen week toen er iemand in de bak stond les te geven, iemand achter de bar stond, iemand op het terrein was en iemand bij de paarden die alles regelden zelf 20 minuten zitten mediteren omdat ik die rust wilde opzoeken. Dat kon voorheen echt niet. Dat zijn de dingen die de grootste waarde hebben."

 • "Na 6 maanden samenwerken kon ik 2018 afsluiten met €60.000 winst, ik kwam van 45K verlies voor onze start. Dat was een heel grote ommezwaai waar ik vooral in terecht kwam door de juiste mindset en de best mogelijke strategie voor mijn bedrijf."

 • "De meeste zakelijke groei is dat ik veel meer omzet heb met gelijke of zelfs minder kosten. Een omzetstijging is van ruim 2.3 keer van wat het was. Ik heb veel minder werk, een goed draaiend team, belangrijke keuzes heb durven maken (privé en zakelijk). We werken nu 5 maanden samen en ik hoop dat er nog heel veel bij komen"

 • "We hebben ons team kunnen optimaliseren. Een heel groot deel kwam vanuit ons als leiders binnen het bedrijf. Dat we geleerd hebben hoe we heel zelfstandige mensen 'maken', maar ook de heel heldere strategie die we nu allemaal kunnen volgen geeft heel veel rust."

Jeanet is oprichter van meerdere succesvolle - offline en online - bedrijven in verschillende branches. Ze is leider van het bedrijf Lifestyle of Business waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Drenthe.

Ze is direct, energiek, gevat, niet politiek correct en verhelderend eerlijk. 


Met wie werkt ze?

- "Haar' ondernemers variëren met hun omzetten tussen de 200K en 5mio momenteel

- Ondernemers die de leider zijn van het bedrijf

- Ondernemers die een team hebben van minimaal 2 FTE

- Ondernemers die op strategisch niveau en leiderschap veel te winnen hebben


Sterke punten:

- Zeer bedreven in het begeleiden van ondernemers en hen
 krachtige spelers maken.

- Strategisch businesspartner op niveau die jou en je team uiterst efficient gaat leren werken.

- Geeft er weinig om om aardig gevonden te worden. Juist daarom is ze de meest efficiënte coach die jou helpt bij je succes.


Wat je van Jeanet kunt verwachten:

- Eerlijke en directe coaching. Als je iemand wilt die met je mee praat, is Jeanet absoluut niet de juiste persoon voor je.

- Ze helpt je groot denken, mogelijkheden te zien en grijpen, snelheid en toepasbaarheid te vormen in al jouw te zetten stappen. 

- Je zult effectief en snel groeien als leider, een heel heldere strategie voor je bedrijf ontwikkelen en het bedrijf zo inrichten dat je team perfect samenwerkt en jij als leider ook een echte leider bent.


Omdat mijn 1 op 1 coach plekken beperkt zijn ben ik heel kieskeurig wie ik als klant aanneem.

Om kans te maken op een samenwerking zullen we eerst vrijblijvend in gesprek moeten gaan.


Twijfel je, wil je meer weten, ben je benieuwd wat wij samen kunnen bereiken als we aan de slag gaan?


Neem dan contact met me op via onderstaande button. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen zodat we al je vragen kunnen doornemen.


Voordat je contact opneemt is dit belangrijk

 • Je hebt een goed draaiend bedrijf (geen starters)
 • Je hebt minimaal 2 mensen in je team (vast of zzp'ers)
 • Je ziet jezelf als coachbaar persoon die bereid is te groeien
 • Je bent bereid in jezelf te investeren en deinst niet terug
  van een oncomfortabele stap, jij denkt in mogelijkheden

"Mijn leven is

compleet veranderd"

Bijna 2 jaar lang was Jeanet Wolf mijn coach. [...] Haar coaching heeft mijn leven compleet veranderd en heeft een groei in gang gezet die nog steeds voortduurt.
Joosje Poortvliet
"Fantastisch voor de groei voor mij als persoon en mn bedrijf"
{...}Daarnaast vind ik de manier van coaching van Jeanet heel erg fijn. Duidelijk, concreet en to-the-point. Daar ga ik heel goed op.
Ik ben blij dat ik nog een half jaar 1:1 coaching met Jeanet 1:1 heb bijgeboekt. Ben benieuwd naar de groei die ik nu weer ga maken!
Juliette-


My Lovely Notebook
"Niet langer de belangrijkste spil"
Door de begeleiding van Jeanet heb ik in eerste instantie het vertrouwen in mezelf als ondernemer terug gewonnen, ben ik in staat om als een echte leider in mijn bedrijf te staan en zo beslissingen te nemen die ervoor gezorgd hebben dat mijn bedrijf geëvolueerd is van €45.000 verlies naar €60.000 winst. Daarenboven weet ik nu ook hoe ik dit kan aanhouden en heb ik een team rondom mij gebouwd waardoor ik niet meer de belangrijkste spil ben in mijn onderneming.
Charlotte - Harvest.Be
"Een investering die iedere organisatie kan gebruiken."

Professionals die jou echt begeleiden in van vakman naar leider van je bedrijf door te groeien.

Dit geeft geheel nieuwe inzichten in je eigen bedrijf, je eigen kunnen en het team waar je mee werkt.

Het heeft ons gebracht dat wij volop kunnen werken aan onze doelen, wij meer rust en ruimte ervaren dan voorheen en de resultaten blijven groeien. Dit geeft vrijheid.

Ik kan dit iedereen met een eigen bedrijf aanraden. Een investering in jezelf en in je organisatie die iedereen kan gebruiken.

Geertjan & Arieke

Fiscalys BelastingAdviseurs

"Enorm gegroeid"

Zeer positief, zoals andere ook zeggen geen gezanik gewoon duidelijke taal, goede heldere  ondersteuning voor mijn restaurant. 


Op zakelijk en persoonlijk vlak enorm gestegen mede door de ondersteuning van Jeanette.

Lutijn - Bistro le Maire
"Wat een houvast"
Net een half jaar 1 op 1 coaching doorlopen met Jeanet, en ik ben op volle oorlogssterkte op werkelijk alle vlakken. Deze samenwerking gaf mijn onderneming niet alleen een boost, maar ook mij als persoon.
Je wordt vanaf begin binnenstebuiten gekeerd, en leert kijken naar de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Dus eerst terug naar de kern, en vanuit daar opbouwen. Met structuur en in de enige juiste volgorde. Wat een houvast. Zonder deze aftrap en denk&handelswijze had ik niet gestaan waar ik nu had gestaan. Ik ben Jeanet daar waanzinnig dankbaar voor!
Marieke Meijs - SurfArt
"Wat een stappen!"
Ik volg nu een maand 1 op 1 coaching bij Jeanet en wauw, wat heb ik al veel stappen gemaakt! Niet alleen in mijn bedrijf, maar ook mentaal. Iets wat mega belangrijk is.
Ik heb onwijs veel zin in de komende maanden en kan niet wachten om nog meer te gaan groeien!
Iris Dorrestein-

Professionals in Design

"Nuttige praktische adviezen"
Jeanet leeft zich volledig in en daardoor was er alle ruimte om mijn passie en enthousiasme met haar te delen. Ik voel me enorm door haar gezien en gesteund!
Daarnaast geeft Jeanet zeer nuttige praktische adviezen waar ik meteen mee aan de slag kan.

Jeanet, bijzonder bedankt voor je steun, je warmte en het meedenken op dit niveau... mede door dit gesprek is de realisatie van mijn droombedrijf en daarmee mijn gave aan de wereld een grote stap dichterbij gekomen!
Martine Nijenhuis
"Grote stappen"

Zowel Jeanet als John zijn concreet, duidelijk en eerlijk. Die confrontatie helpt mij om keuzes te maken en me te focussen en die dingen te gaan doen waar ik goed in ben en die nodig zijn. 


Deze coaching helpt mij enorm om te bepalen wat wel werkt en wat niet - met als resultaat dat ik grote stappen maak en vooruit kom. Ik ben er echt heel blij mee! 

Heleen Siebert - Productivitytrain.nl
"Dubbel en dwars waard"
Na verschillende Coaching trajecten doorlopen te hebben kwamen wij erachter dat wij praktijk gerichte coaching nodig hadden. Iedereen kan roepen, doe wat je moet doen, maar hoe je dat moet doen, welke tools je nodig hebt, hoe je zoiets op zet van begin tot het eind (het eind is natuurlijk nooit in zicht) daar waren we naar op zoek.
Dit was voor ons de sleutel,  investering is het dubbel en dwars waard, of zoals mensen zeggen een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Hans, Slank4Ever

"Super waardevol"

Ik ervaar de coaching met Jeanet als super waardevol. De coaching van Jeanet is pragmatisch, persoonlijk en actiegericht. 


Jeanet is heel goed in staat om je 'bij de les' te houden en te activeren. Ze helpt mij om het next level te halen met mijn bedrijf. 

En daarna het volgende. Ik ben er blij mee.

Herman Wassink, Wassink Vloeren & Tegels
"Een verademing in de businesscoaching wereld"

{...}


Er hebben afgelopen jaren heel wat 'business coaches' bij ons intakes gedaan, geen enkele is op het gebied van inhoudelijke kennis ook maar in de buurt gekomen van John en Jeanet.


[...]


Slecht 4 van de 100 zzp'ers maakt ooit de sprong naar een succesvol bedrijf. Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%.

[...]

Tibor Olgers -


Woorden van hem als 1 van mijn 1-1 coaches

 Klaar voor een complete strategie, effectief team en krachtig leiderschap? Laten we spreken samen