3 cadeautjes voor je waarin ik je aan de hand neem in de wereld van de holistische kanker aanpak en wat je zelf concreet kunt doen

We waren niet anders dan anderen, niet beter of slimmer. We waren er zelfs veel later bij dan 'handig' was als het gaat om kanker aanpakken. We hadden de schijn aardig tegen als het gaat om een succesverhaal worden. Toch lukte het mama om een heel slecht uitziende situatie te keren en het onmogelijke mogelijk te maken...


In deze aflevering deel ik ons kankerverhaal en de eerste stappen die wij zetten in de wereld van holistische kanker aanpak met frustraties, angsten, hoogtepunten, successen en al het andere.

In deze aflevering deel ik de eerste concrete voedingshandvatten, stappen die wij ondernamen, keuzes die we maakten. En hoor je wat je zelf kunt veranderen om kanker ook via voeding aan te pakken.
Je manier van denken bepaalt of je alle kansen kunt grijpen of niet. In deze aflevering vertel ik je hoe je van KankerLijder kunt groeien naar KankerLeider en hoe je voorkomt dat je manier van denken je weghoudt bij alle mogelijkheden. Want kanker aanpakken begint in je hoofd.
Er komen wekelijks enkele afleveringen online rondom holistische kanker aanpak.

Via de button hieronder kom je bij alle afleveringen.

Of download een podcast app en zoek op 'gelukkig ondanks alles Jeanet Wolf' om alle afleveringen af te kunnen spelen.