Concrete handvatten om kanker holistisch aan te pakken en alles te doen wat je zelf kunt

Ontdek De 5 Pijlers Van Een Holistische Kanker Aanpak Waarbij Je Praktische Handvatten Krijgt Die Je Direct Kunt Toepassen In Je Leefstijl Zodat Je Alles Leert Doen Dat Binnen Je Eigen Macht Ligt

Voelt het alsof je nog veel meer kunt doen om de kanker aan te pakken maar heb je geen idee wat?

Heb je het idee dat er informatie is om zelf je kanker ook te lijf te gaan maar die je nog niet kent, en heb je geen idee waar je moet zoeken?

Voel je je soms ontzettend machteloos omdat je wel wilt, maar niet weet waar te beginnen?

Wil je alles aangrijpen dat je kunt maar is er niemand die je vertelt wat je kunt doen?


 • Misschien herken je dat gevoel wat wij in de zomer van 2018 ook hadden toen er kanker geconstateerd werd. Ineens stort niet alleen je ene wereld die je tot nu toe kende in. En komt er een heel grote enge snelle wereld je kant op. De wereld van keuzes maken, behandelingen, angst, twijfel. De wereld van kanker. Terwijl je heel graag een klein beetje grip wilt houden.

 • Of misschien ervaar(de) jij ook de sceptische opmerkingen vanuit de omgevingen of je doktoren dat je zelf niks kunt doen. Dat je niet zo naïef moet zijn te denken dat je iets kunt doen met je voeding of leefstijl. Terwijl je ergens van binnen weet dat er meer moet zijn dan afwachten alleen.

 • Of dat je echt je best doet met het vinden van de juiste informatie maar dat je niet veel verder komt dan wat blog-artikelen die je nog onzekerder maken omdat je nu helemaal niet meer weet wat wel en niet kan werken voor je.

Het lijkt haast alsof je weggehouden wordt bij een grote schat aan informatie en kennis waarvan je het bestaan wel weet maar het begin niet kunt vinden...

Misschien begin je je af te vragen: Waar ben ik eigenlijk werkelijk tegen aan het vechten?

Misschien heb je dit eerder gehoord...

 • "Je kunt zelf niets doen aan deze situatie, alleen medicijnen en operaties hebben bewezen effect"
 • "Nee hoor, voeding zal geen verschil maken."
 • "Hoe je denkt kan echt geen effect hebben op je kanker proces."
 • "Je kunt niets anders doen dan afwachten en hopen op het beste."
 • "We zullen alles doen dat we kunnen maar meer dan dat kunnen we helaas niet voor je betekenen."


Als je een van die opmerkingen maar een beetje herkent, weet dan dat je niet alleen bent. Duizenden andere mensen zitten in ditzelfde gevecht. Wetende dat er meer moet zijn dan alleen medicatie en afwachten. Maar die dom gehouden worden, weggehouden worden bij alle mogelijke handvatten die je zouden kunnen helpen.


Terwijl het enige dat jij wilt is, zorgen dat je alles doet dat in je eigen macht ligt en je alles kunt aangrijpen dat je zelf kunt doen...

Het echte rotgevoel zit hem in de onmacht

De onmacht die komt kijken bij dit hele proces is het
aller vervelendste.

De twijfel, de onzekerheid.
Het niet weten wat je zelf zou kunnen doen.
Wel willen maar het echt niet weten.


Er lijkt niemand te zijn die je een richtingaanwijzer geeft. Die je vertelt wat je zou kunnen lezen, kijken of bestuderen. Zodat je een beetje meer grip gaat krijgen. Het proces waar je in zit een beetje meer gaat begrijpen.

Zodat je het gevoel krijgt niet enkel te hoeven afwachten. Maar iedere dag dingen doet en aanpast binnen je leefstijl waarvan je weet dat ze een positief verschil kunnen maken.

De 5 pijlers voor Holistische Kanker Aanpak en het krijgen van meer grip

Wat je zult ontdekken is dat er veel meer is dat je kunt doen dan 'hopen en afwachten' alleen. Je leert de 5 pijlers van een holistische kanker aanpak herkennen.


Het moment dat je in de ochtend opstaat en weet dat je ook vandaag weer doet wat je kunt, is datgene wat je het gevoel van kracht terug geeft.


De combinatie van reguliere en alternatieve behandelingen is een combinatie die ervoor kan zorgen dat je het beste van alle werelden combineert. 


De reguliere aanpak is incompleet. Daar wordt niet stil gestaan bij de mens als geheel. Zodra er kanker geconstateerd wordt is er nog maar 1 focuspunt. En dat is het tumor of zijn de uitzaaiingen. 
Ondanks dat die zeker aangepakt moeten worden in veel gevallen, is dat niet het enige dat aandacht verdient.


Er zijn 5 pijlers van een holistische kankeraanpak. 5 pijlers die het gebrek aan kanker-educatie in Nederland opvullen. 

5 fundamentele principes die je gaan helpen verder te kijken dan de kanker en de reguliere behandelingen alleen. 

Zodat jij als mens in het geheel de aandacht krijgt op ieder gebied. Zodat jij ieder aspect van je gezondheid de aandacht kunt geven die het verdient, om je proces zo optimaal mogelijk te doorlopen.


Zodat je weet dat wat er ook gebeurt, je op alle gebieden alles hebt aangegrepen.

"Je leert het heft ook in eigen hand nemen. Zodat wat er ook gebeurt en hoe het ook verloopt, jij zeker weet dat je alles hebt gedaan wat je zelf kon."

"Allereerst heeft jullie positieve communicatie ervoor gezorgd dat mijn doembeeld veranderde, ik had wel opties.  Ik moest veranderen, mijn levensstijl moest om.

Eten totaal veranderd, geen vlees meer. Geen suiker, minder koolhydraten 

Geen alcohol meer.

Jullie tips lande, mijn zus heeft een heerlijke infrarood sauna gekocht.

Koud en warm douchen.  Mindfulness, yoga, een goede psycholoog. 

Mijn leverwaardes waren zeer slecht, te slecht voor chemo

Ik heb alle pillen de deur uit gedaan, ben groentesapjes gaan nemen.

En tot aller verbazing verbeterde mijn leverwaardes enorm.

Ik heb me ook gewend tot een NTTT arts en van haar goede tips en supplementen gekregen. 

Rondom mijn chemo ben ik gaan vasten.

Ik heb op 18 januari de diagnose gekregen maar ben nog niet een dag ziek geweest 

Ook niet tijdens de chemo 

Mijn laatste scan liet een afname zien van de tumor en alle andere uitslagen waren goed. Ik ben ervan overtuigd dat mijn veranderde levensstijl hierbij helpt

En onze positieve instelling , die van mijn familie om mij heen.

Maar jullie waren de eerste stap, dankjewel hiervoor"

J. van Merkenstein, deelneemster Answer to Cancer

Maak Kennis Met Oprichtster Jeanet Wolf

"Ter nagedachtenis aan mijn fantastische, krachtige en altijd positieve moeder, Paulien Wolf, zet ik haar werk met GOAkanker.nl graag voort.
Paulien overleed op 14 april 2021 nadat zij nog 2.5 jaar lang volop geleefd heeft. In juli 2018 kreeg ze de diagnose ver uitgezaaide kanker en was de vraag of zij eind 2018 zou halen. Dankzij haar onuitputtelijke inzet, kracht en positiviteit heeft ze er niet alleen 2.5 jaar van kunnen maken. Maar zijn het 2.5 jaar geweest vol reizen, genieten, het leven omarmen. Met voor haar als aller grootste winst: Blijvende energie, fitheid, kracht en een volledige afwezigheid van pijn en klachten. Waardoor haar levenskwaliteit tot de laatste periode zeer hoog gebleven is.
Iets dat zij andere kankerpatiënten dagelijks wilde meegeven via haar instagram, artikelen en persoonlijke gesprekken. En wat ik, Jeanet, voor haar en dankzij haar, zal blijven voortzetten."


31 juli 2018 kregen we de definitieve uitslag. Ver uitgezaaide borstkanker.
Mama had ver uitgezaaide borstkanker, verspreid tot in haar botten en een aantal maanden later ook in de lever.
Iets dat volledig als schok en totaal onverwacht kwam. Mama die nooit ziek was, ernstig ziek?


Vanaf dat eerste moment werden onze vragen of er meer was dat we zouden kunnen doen, genegeerd. Soms zelf lacherig over gedaan. 
De boodschap was dat we zelf geen invloed uit zouden kunnen oefenen op dit kankerproces en we overgeleverd waren aan de medicatie en bestralingen. 


Gelukkig zit het niet in onze aard om terughoudend te zijn. Vanaf het eerste moment beet ik me samen met mama vast in alles dat er te leren was rondom kanker. Gaandeweg kwamen we in contact met experts op verschillende kanker-gebieden. Iedere dag kwam er een nieuw puzzelstukje bij en kon mama iedere dag een beetje meer doen om het gevoel van grip te vergroten.


Dat was het enige dat we zochten: Grip in een ongrijpbare situatie. We zaten niet te wachten op sceptische opmerkingen die al onze inzet wegwuifden, maar dat is wel wat er het grootste deel van de tijd gebeurde. Maar we bleven stug doorgaan. Om het onverwachte waar te maken: kanker aanpakken via een holistische aanpak van voeding, mindset, spiritualiteit en leiderschap. Zodat mama voor het eerst in haar leven leerde zichzelf te vormen zoals ZIJ koos, in plaats van de omstandigheden te laten kiezen.


Sinds die ene zomer is het onze levensmissie geworden om kankerpatiënten en hun omgeving te ondersteunen in het vinden van de handvatten. De handvatten die wij van niemand kregen en nergens konden vinden. Zodat er een grote groei gaat ontstaan in bewustzijn van de holistische kankeraanpak binnen Nederland. 

Hieruit is GOAkanker.nl ontstaan, het platform dat stap voor stap handvatten biedt om kankerpatiënten en hun omgeving leiders te laten zijn.

In Answer to Cancer neem ik je aan de hand zodat je iedere les een concrete tip krijgt die je nu direct kunt toepassen.

Wanneer je net nieuw bent in de holistische kant van kanker aanpakken kan er veel op je af komen. Daarom heb ik ervoor gekozen Answer to Cancer praktisch en direct toepasbaar te maken.

Het proces waarbij ik je ondersteun neemt je aan de hand binnen de 5 pijlers van holistische kanker-aanpak: Leiderschap, Voeding, Immuunsysteem, Omgeving en Spiritualiteit.

IK WIL MEER LEREN 

Omdat er al genoeg op je afkomt in het proces waar je nu inzit, houden we het praktisch, concreet en goed te begrijpen

Want ik heb 1 doel en dat is zorgen dat je iedere dag een kleine verbetering kunt doorvoeren binnen je leefstijl.


Zodat je aan het eind van de Answer to Cancer Quest het gevoel hebt bijna geen moeite te hebben hoeven doen. Terwijl je toch gigantische optimalisaties hebt doorgevoerd als je terugkijkt.


Terwijl wij zelf dit gehele proces doorliepen merkten we 2 dingen:

1: We wilden alles nu direct weten en snappen. Waardoor er een overkill aan informatie en praktische stappen ontstond.
2: Mama had al genoeg te verwerken en om rekening mee te houden waardoor niet alles nu direct doorgevoerd kon worden.


Vanuit die eigen ervaringen en het heel erg goed kunnen inleven in de situatie waar je nu inzit, heb ik Answer to Cancer samengesteld.
Zodat er bij jou geen overkill ontstaat. Zodat jij wel exact weet wat je dan nu precies kunt doen. Zodat je mini stapjes hebt om iedere dag een beetje te optimaliseren.

Dit wil ik leren 

Dit Ga Je Leren Als Je Meedoet Met Answer To Cancer

1. Je ontdekt exact wat je kunt doen op het gebied van voeding om kanker aan te pakken

Je leert welke verschillende manieren van eten het kankerproces kunnen ondersteunen. Ook bespreken we alle praktische zaken zoals eettijden, vasten, recepten, supplementen en superfoods of simpele toe te passen optimalisaties als je nog niet bereid bent je voeding om te gooien. Je leert hoe het toevoegen van sappen in je eetpatroon kan helpen je behandelingen en bijwerkingen te verminderen.

Kortom, niks rondom voeding en kanker blijft onbekend voor je.

2. Je gedachte proces wordt naar een nieuw niveau getrokken

Leiderschap is de basis van het aanpakken van kanker. Van KankerLijder naar KankerLeider, dat is wat we gaan bereiken samen.
Je leert de 4 tegenstrijdigheden die je helpen dit proces zo krachtig mogelijk te doorlopen. Zodat je je niet constant onzeker, bang of twijfelachtig voelt.

3. Je leert alles over het immuunsysteem

Je leert welke invloed het immuunsysteem heeft op je gezondheid en kanker. Dit is een veel te weinig besproken onderwerp dat van groot belang is bij de aanpak van kanker. Met heel praktische en concrete handvatten plus uitleg leer je wat je letterlijk vandaag nog kunt doen om je immuunsysteem te versterken.

Met als positieve effecten dat je lijf sterker wordt en de kanker verzwakt. En je kunt merken dat behandelingen beter aanslaan en/of bijwerkingen (veel) minder aanwezig zijn.


Dit is voor Paulien een van de aller grootste factoren geweest in altijd energie behouden, zich goed voelen en de klachten zo veel mogelijk te beperken.

4. Je maakt kennis met spiritualiteit bij kanker

Als mens zijn er drie 'lagen' waar we invloed op hebben. Dat is onze omgeving, de buitenwereld, zoals voeding, leefstijl, mensen om ons heen.
De tweede is onze interne wereld, de gedachtes en gevoelens die we hebben en hoe we leiderschap pakken.
De derde is iets minder praktisch maar even belangrijk, dat is ons spirituele deel. Het stukje intuïtie, vertrouwen, gevoel leren en durven volgen.
Je ontdekt hoe spiritualiteit en kanker verbonden zijn en wat je iedere dag kunt doen om ook dit onderdeel aan te pakken.

5. Je leert optimaal omgaan met de omgeving

Zowel tijdens als na het kankerproces krijg je te maken met de omgeving. Mensen die je allemaal goedbedoelde (en soms erg ongepaste) tips geven. Mensen die ineens als je voor het eerst in 3 maanden weer buitenkomt denken dat je weer 'helemaal beter' bent. Wat zij niet weten is dat je na die 10 minuten buiten de rest van de dag weer instort.

Onbekenden die je ineens gaan knuffelen in de supermarkt omdat ze 'blij zijn dat je nog leeft' terwijl je ze nooit eerder gezien hebt.

Maar ook de nabije omgeving, de impact die dit proces heeft op je partner, je kinderen, je goede vrienden.

Hoe blijf je kiezen voor jezelf? Hoe leer je goede grenzen stellen? Hoe voorkom je dat de omgeving je tegenhoudt in het proces waar je in zit? En ook, hoe je kunt omgaan met alle twijfel die je kunt ervaren als iedereen een andere mening heeft en vindt dat jij een andere keus moet maken: Hoe blijf je dicht bij jezelf?

"Ik ben trouwens echt heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen

Hier [Answer to cancer] heb ik echt iets aan. 

M. Meijer deelneemster Answer to Cancer

Hoe je stap voor stap je leefstijl bij kanker optimaliseert

De Quest "Answer to Cancer" is een training die als doel heeft jou na iedere les van zo'n 10 minuten de
dag in te laten gaan met concrete handvatten om meteen toe te passen.


Deze training is er zodat je de 'wat' leert.
Ofwel 'wat kan ik nu direct zelf gaan doen?'
Zonder al teveel poespas. Gewoon lekker concreet.


Deze Answer to Cancer training neemt jou in 5 modules aan de hand. 
Per module behandelen we 1 van de 5 pijlers bij een holistische kanker aanpak:
Leiderschap, Immuunsysteem, Voeding, Omgeving, Spiritualiteit

Iedere module bestaat uit 5 lessen van zo'n 10 minuten per stuk. 

IK wil mij aanmelden 

De lessen bestaan uit een video, begeleidende tekst en waar relevant een printbaar worksheet, recepten-overzicht of werkboek.


De training is te volgen wanneer je wilt, je hebt lifetime toegang zodat je het als naslagwerk kunt blijven gebruiken.
Via je laptop, telefoon of ipad kun je de training bekijken.
Het is te bekijken via de website en via onze app.

100% van de opbrengst gaat naar de stichting

100% van de opbrengsten van de Answer to Cancer Quest gaat naar stichting GOAkanker. Zodat we dankzij jouw hulp onze missie kunnen blijven uitvoeren en meer en meer kankerpatiënten kunnen helpen te doen wat binnen hun eigen macht ligt.

Wat "Answer to Cancer" uniek maakt

Module 1: Leiderschap bij kanker

In module 1 leer je hoe je een absolute KankerLeider bent. Iemand die de rust bewaart in het hoofd. Iemand die in staat is te kiezen voor datgene dat het beste is voor je proces. Iemand met moed, doorzettingsvermogen en kracht.


De Witte Wolf is hier het voorbeeld van, de wolf die je ook terug ziet komen in het GOAkanker.nl logo. 


De witte wolf heeft zich aangepast aan zijn harde omstandigheden door de skills van volharding en kracht. Hij ondersteunt je wanneer je geconfronteerd wordt met intense en harde omstandigheden die je uitdagen tot het diepste van je zijn. Een van de eigenschappen van de witte wolf is doorzettingsvermogen. Hij leert je om te verbinden met je hoogste potentie zodat je oprijst en de uitdagingen die voor je liggen aan kunt gaan vanuit leiderschap, vertrouwen en kracht.


In module 1 halen we de Witte Wolf in je naar boven.

Module 2: Voeding bij kanker

Voeding bij kanker is een heel breed gebied. Vele soorten eetpatronen en dag indelingen die kunnen helpen. Dingen die goed en juist niet zo goed zijn wanneer er sprake is van kanker.


In module 2 wanen we samen een pad door het bos van voeding bij kanker. Je krijgt concrete handvatten om in heel kleine stapjes die voor iedereen makkelijk te doen zijn je voeding te optimaliseren. 
We behandelen voeding op praktisch gebied. Je krijgt een concrete 'optimalisatie lijst' zodat je precies weet welke dingen je kunt verbeteren in je voeding. Dit gaat van eettijden tot supplementen, sapjes tot vasten, van lekkere recepten tot welke dingen je juist graag wilt weglaten. Je leert alle mogelijke optimalisaties en kiest zelf welke je wilt gaan toepassen.


Alles op een manier waarbij ook rekening gehouden is met beperktere budgetten. Zodat het haalbaar is voor iedereen.

Module 3: Immuunsysteem bij kanker

Het immuunsysteem zorgt ervoor dat je lichaam in staat is kanker aan te pakken. In deze module leer je de effecten van het immuunsysteem. Ook leer je welke grote negatieve effecten stress en drukte hebben op je immuunsysteem en ziek worden.


Maar veel belangrijker nog: Je leert hoe je jouw immuunsysteem zo sterk mogelijk maakt.


Met concrete (en hele leuke en fijne!) dagelijkse optimalisaties maak jij jouw lichaam dag na dag sterker en verzwak je de kanker tegelijkertijd. 

Module 4: Omgeving bij kanker

Omgeving trekken we breder in deze module.

We hebben de omgeving van mensen en de omgeving van spullen.


In deze module nemen we de tijd om je eigen grenzen te leren kennen. Keuzes te maken. Te durven om 'nee' te zeggen tegen bepaalde mensen ook al vind je dat nu misschien nog heel spannend. Je leert exact hoe je je eigen grenzen bepaalt en aanhoudt. Maar ook hoe je met je gezin en/of familie en vrienden dit proces samen zo goed mogelijk doorloopt.


Ook staan we stil bij de spullen in je omgeving. De invloed die bijvoorbeeld verzorgingsproducten, plastic, tandpasta's, BPA en andere zaken hebben op je gezondheid zijn belangrijk om te bespreken.

Module 5: Spiritualiteit bij kanker

Spiritualiteit is een van de drie lagen waar we direct en indirect invloed op hebben. En wat ook direct en indirect invloed heeft op onze gezondheid.


Spiritualiteit begint altijd bij, zoals ik het noem, je 'menselijke shit'. Alle dingen die je triggeren, je ego, dingen die je onzeker of boos maken, al je overtuigingen en gedachtepatronen. Van daaruit leer je jezelf beter kennen en kun je een verdieping maken. Meer in verbinding komen met je intuïtie, leren wat voor jou echt belangrijk is. 

Spiritualiteit begint met de voeten op de grond en is een essentieel onderdeel in de holistische kanker aanpak. 


Je maakt op een fijne en praktische manier kennis met spiritualiteit en leert meer vanuit verbinding leven.

"Sinds ik vorig jaar gediagnotiseerd ben met uitgezaaide 

NEC-kanker ben ik steeds erg op zoek naar wat mij verder kan helpen, 

behalve de reguliere behandelingen. Tijdens deze zoektocht kwam ik 

terecht op de site GOAkanker.nl van Jeanet. En hier kreeg ik zoveel 

positieve energie van! Hun manier van aanpak, de positiviteit, de 

no-nonsense benadering en de concrete punten die je aan kunt pakken 

spraken mij erg aan! Daarom heb ik ook de podcasts geluisterd (meerdere 

malen zelfs) en heb me aangemeld bij de cursus A2C waar in verschillende 

modules alles haarfijn uitgelegd wordt. Ondertussen heb ik al diverse 

adviezen overgenomen die vermeld worden (waaronder de trampoline, 

aanrader!) en ik word daar erg blij van! En inderdaad, garanties heb ik 

niet, maar mijn dagen positief kunnen vullen zijn mij heel veel waard. 

Dank jullie wel voor alles wat jullie nu delen en ik hoop dat er nog 

veel meer bijkomt!""

Anita, deelneemster Answer to Cancer

Heel praktische handvatten en je steunt ook nog eens het goede doel!

Answer to Cancer heeft alles dat je nodig hebt om de kanker holistisch aan te pakken voor je gebundeld. Met als grote doel: Jou heel concreet en praktisch ondersteunen. Zodat je iedere les afsluit met een heldere stap om je leefstijl verder te optimaliseren en meer en meer grip te krijgen op de kanker.


Deze informatie moet voor iedereen beschikbaar zijn, zodat iedere kankerpatiënt een eerlijke kans krijgt alles te doen dat hij of zij kan.


Voor dit programma betaal je dan ook niet de 995,- euro die het meer dan waard is. Om maximale impact te kunnen maken terwijl de kosten wel gedekt zijn, kun je nu instappen voor € 59 euro! 

 • 100% van de opbrengsten van A2C blijven in de GOAkanker stichting aanwezig, zodat we onze missie mede dankzij jouw hulp verder kunnen bereiken.
IK DOE MEE en meld mij aan

Maar dat is nog niet alles! Je ontvangt ook de volgende bonussen

Toegang tot een groeiende community KankerLeiders

t.w.v. 99,- GRATIS

Je krijgt toegang tot onze community waar je vragen kunt delen, met elkaar kunt connecten en je kunt omringen met mensen die hetzelfde in het proces staan als jij.

Printbaar Eboek met de gehele cursus

t.w.v. 39,- euro GRATIS

Niks zo fijn als je laptop of telefoon met regelmaat weg kunnen leggen en tot rust komen.


Daarom krijg je als extra bonus de gehele training gebundeld in boek-vorm. Zodat je altijd een naslagwerk op tafel hebt.

Te Downloaden video's & audio bestanden

t.w.v. 99,- GRATIS

Om te zorgen dat je ook alle trainingen offline kunt volgen. En ze eenvoudig kunt terugluisteren.


Krijg je van alle lessen de video's en audiobestanden erbij zodat je ze kunt downloaden en opslaan.

100% van de opbrengst gaat naar de stichting

100% van de opbrengsten van de Answer to Cancer Quest gaat naar stichting GOAkanker. Zodat we dankzij jouw hulp onze missie kunnen blijven uitvoeren en meer en meer kankerpatiënten kunnen helpen te doen wat binnen hun eigen macht ligt.

Ervaringen van anderen

"Het gevoel van controle betekende alles voor me"

Dankzij alle handvatten in Answer to Cancer wist ik vanaf moment 1 wat ik zelf kon doen.


De onzekerheid en twijfel die ik vanaf de dag van de diagnose ontving gaf me het gevoel van krachtloosheid. Omdat ik dankzij Answer to Cancer leerde hoe ik iedere dag 1 klein dingetje kon verbeteren, kreeg ik het gevoel van vertrouwen terug.


Ook ondersteunde het voor mijn gevoel de behandelingen maximaal want ik heb nadat ik een aantal voedingsveranderingen en immuunsysteem handvatten heb doorgevoerd geen enkele keer nog last gehad van bijwerkingen van de medicijnen en prikken die ik krijg.

Terwijl ik dat voorheen altijd had en het ook heel normaal is om te hebben.


In 1 woord geweldig!

De informatie en handvatten, maar zeker het gevoel van kracht dat ik eindelijk weer terug kreeg."


Paulien - Ver uitgezaaide borstkanker

"Ondertussen heb ik al diverse 

adviezen overgenomen die vermeld worden en ik word daar erg blij van!" 

Sinds ik vorig jaar gediagnostiseerd ben met uitgezaaide NEC-kanker ben ik steeds erg op zoek naar wat mij verder kan helpen, 

behalve de reguliere behandelingen. Tijdens deze zoektocht kwam ik terecht op de site GOAkanker.nl van Jeanet. En hier kreeg ik zoveel positieve energie van!


Hun manier van aanpak, de positiviteit, de 

no-nonsense benadering en de concrete punten die je aan kunt pakken spraken mij erg aan!


Daarom heb ik ook de podcasts geluisterd (meerdere malen zelfs) en heb me aangemeld bij de cursus A2C waar in verschillende 

modules alles haarfijn uitgelegd wordt.


Ondertussen heb ik al diverse 

adviezen overgenomen die vermeld worden (waaronder de trampoline, aanrader!) en ik word daar erg blij van! En inderdaad, garanties heb ik niet, maar mijn dagen positief kunnen vullen zijn mij heel veel waard. 


Dank jullie wel voor alles wat jullie nu delen en ik hoop dat er nog veel meer bijkomt!

Anita Breel - uitgezaaide NEC-kanker

3 krachtige voordelen van vandaag starten

Door een van de studenten van Jeanet Wolf's Quest "Answer to Cancer" te worden,

krijg je DRIE Speciale Kansen die Niet Beschikbaar Zullen Zijn In De Toekomst 

IK WIL NU STARTEN
 • Niet 1, niet 2 maar DRIE geweldige Bonus Trainingen
  Zie hierboven welke drie geweldige extra bonussen je krijgt.
  Alleen de bonussen zijn al 170 euro waard.

 • De laagste prijs die je gaat vinden
  Wij hebben zonder enige overdrijving in de eerste drie maanden van het kanker proces al ruim 2000 euro uitgegeven aan 'kanker-educatie'. En dan spreken we niet eens over de honderden uren die er in zitten.
  Nergens vind je zo veel concrete, gebundelde informatie om kanker holistisch aan te pakken, voor zo'n extreem lage prijs.

  Het doel dat we hebben met alles binnen GOAkanker.nl is het bereikbaar maken voor iedereen. Daarom kiezen we voor (zeer) lage prijzen. Zodat geld niet een drempel hoeft te zijn.


 • Je maakt gebruik van de aanbieding maar start wanneer jij wilt
  Je kunt de training volgen waar en wanneer je wilt. Omdat je lifetime toegang hebt kun je alles volgen wanneer je wilt. Ook al start je pas over enkele dagen, weken of maanden!

Wat je nog meer in dit programma vindt


 • Ontdek alles dat er rondom kanker en voeding te leren is, zodat je letterlijk iedere maaltijd je herstelproces kunt ondersteunen
 • Gebruik de heerlijke recepten die we je geven ter inspiratie
 • Word een absolute leider in dit proces, zodat je zeker weet dat je alle handvatten aangrijpt die er zijn
 • Laat je niet langer op je kop zitten door alle twijfel en onzekerheid. Je leert hoe je alle ruimte geeft aan je gevoel en emoties, zonder dat het je gaat tegenwerken
 • Je leert precies wat je iedere dag kunt doen om je immuunsysteem sterker te maken, zodat je minder last gaat krijgen van bijwerkingen
 • Leer hoe je goed omgaat met alle mensen om je heen en voorkom dat je over jezelf heen laat lopen of jezelf blijft overvragen
 • Voorkom dat je mogelijkheden laat liggen, door het kankerproces op een holistische manier te doorlopen
 • Ontdek hoe je reguliere en alternatieve geneeskunde hand in hand kunt laten gaan, zonder je tegen te laten houden door sceptische opmerkingen maar door een weg te vinden die voor jou het beste werkt
 • Krijg grip op de ongrijpbare situatie, zodat je weet dat je alles doet dat je kunt en ervaar welke optimalisaties mogelijkheden er voor het grijpen liggen.


In Answer to Cancer hebben we een gezamenlijk doel: Alles doen dat je zelf kunt op een praktische manier. Zodat je leiderschap kunt pakken en alles leert doen dat binnen jouw eigen macht ligt. 

Na het doorlopen van Answer to Cancer is er niks dat je niet weet om kanker holistisch aan te pakken.

Plus 3 gratis bonussen

Toegang tot een groeiende community KankerLeiders

t.w.v. 99,- waar je verbind en omringt met anderen. En al je vragen kunt stellen.

Een printbaar eboek t.w.v. 39 euro zodat je de gehele training kunt printen en als naslagwerk kunt gebruiken.

Audio & video bestanden van de gehele training t.w.v. 99 euro
€ 995,-
€59,-

Quest "Answer to Cancer"

Meteen toegang tot de 5 modules en de 3 bonussen!


Alles om je onder te dompelen in de kennis en informatie die nodig is om kanker holistisch aan te pakken.


Zodat je meer grip krijgt op de situatie en weet dat je alles doet dat binnen je eigen macht ligt.

Wat gebeurt er als je betaald hebt?

 • Klik op 'meld je meteen aan' en je komt direct op een veilige betaal omgeving 
 • Reken af en je krijgt binnen 10 minuten een email met inlog gegevens voor het afgesloten platform
 • Daarna kun je direct inloggen en de training starten
 • Je wordt vanaf les 1 aan de hand genomen om de training optimaal te doorlopen, zodat je precies weet wat je wanneer kunt doen voor maximaal resultaat
                                                                            

Answer To Cancer Veel Gestelde Vragen

Ik heb de afgelopen jaren al van alles zelf geprobeerd, is de training dan wel geschikt?

Wanneer je weet dat er nog puzzelstukjes ontbreken is het altijd een goede stap om meer actie te ondernemen. De cursus Answer to Cancer is er niet alleen voor 'nieuwe' kankerpatienten. Het is er voor iedereen die alle puzzelstukjes met elkaar wil verbinden.
Als je al jaren vanalles zelf geprobeerd hebt zullen er wellicht dingen zijn die je al weet. Maar gaat het er niet juist om dat je misschien maar dat ene inzicht krijgt dat net die nieuwe optimalisatie kan bieden?
De kans dat je nieuwe inzichten krijgt in A2C ook al ben je al jaren bekend met kanker, is heel aannemelijk. Dus ook dan is het een goede keus om mee te gaan doen.

Ik ben helemaal nieuw met kanker en heb heel recent de diagnose gehad. Is het dan wel een goed moment om in te stappen?

A2C is zo gemaakt dat je alles in je eigen tempo kan doen. Er komt veel op je af wanneer je net de diagnose kanker hebt gekregen. Daar houden we rekening mee in A2C door te zorgen dat je heel behapbare lessen krijgt.

Iedere les is zo gemaakt dat het goed te begrijpen en eenvoudig toe te passen is. Zodat je zelf kunt bepalen welke eerste stappen je al wilt doorvoeren.

Juist vanaf het begin alle handvatten aangrijpen is het mooiste wat je jezelf kunt gunnen. En vervolgens bepaal je helemaal zelf het tempo dat je alles doorloopt.

Moet ik mijn hele leven omgooien met deze cursus?

Ik denk dat je leven sowieso al omgegooid is door de diagnose kanker. "Moet" je alles omgooien: zeker niet. Je bent helemaal eigen baas.

Sommige mensen vinden het fijn om alle handvatten door te voeren. De cursus is zo gemaakt dat dat ook heel praktisch te doen is, geen ingewikkelde stappen.
Andere mensen beginnen eerst met 1 onderdeel, bijvoorbeeld hun immuunsysteem versterken. Omdat ze de rest nog niet durven/willen/kunnen.

Je past alles toe zoals jij wilt. Je krijgt alle handvatten aangereikt en vervolgens bepaal je helemaal zelf welke je wel en niet wilt gaan toepassen.

Ik heb iemand in mijn omgeving met kanker, is de cursus ook geschikt voor mij zodat ik mijn geliefde kan helpen?

Dat is een heel goede keus om te maken. Zelf heb ik, Jeanet, daar ook voor gekozen toen mijn moeder ziek was. Ik verzamelde alle info en nam haar 'op sleeptouw'. Ze bepaalde zelf wat ze wel en niet wilde doen en ik kon het haar op deze manier zo makkelijk mogelijk maken.

Wanneer je als naaste de informatie verzamelt krijg je zelf meer grip, vertrouwen en kennis van de situatie. Waardoor de situatie meteen een heel stuk tastbaarder wordt, wat heel veel rust kan geven.

Ook kun je dat overbrengen op je geliefde door diegene aan de hand te nemen en te laten zien wat mogelijk is. Juist door dit samen te doorlopen zul je de mooiste stappen kunnen doorvoeren samen.

Ik wil dit heel graag maar heb nu door mijn behandelingen weinig energie en tijd, is het dan wel een goed moment?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus dus er is geen tijdsdruk. Dat gezegd hebbende, je kunt zelf het beste bepalen of je dit erbij wilt doen. Sommige mensen willen niet perse 'alles' doen dat ze kunnen, en dat is ook een prima keus. Andere mensen willen juist alles benutten dat ze zelf kunnen doen om hun kankerproces optimaal aan te pakken. En weer anderen zitten tussen beide groepen in.

Maar als je denkt dat er ook maar 1 inzicht is dat je kan helpen, stap in en volg de rest gewoon op een ander moment.
Daarnaast zullen we ook bespreken in A2C hoe je reguliere behandelingen en bijkomende bijwerkingen zo goed mogelijk kunt aanpakken zodat je er zo weinig mogelijk last van hebt (fysiek en mentaal). Dus wellicht zijn die handvatten juist nu ideaal voor je om te ontvangen.

Ik ben bang dat het heel veel tijd kost...

De cursus zelf heb je onbeperkt toegang tot dus tijdsdruk is er sowieso niet. Je kunt het indelen zoals jou uitkomt. De training is zo concreet mogelijk ingestoken en met 10 minuten per dag kun je je leefstijl al optimaliseren.

Wanneer je de gehele cursus in 1x wilt bekijken ben je zo'n 7 uur bezig. De modules, waarvan er 5 zijn, duren per stuk zo'n 1 uur. Iedere video die er in staat is maximaal rond de 10 minuten.

Alle optimalisaties in je leefstijl om door te voeren zijn soms een kwestie van eenmalig enkele minuten, anderen kun je dagelijks doorvoeren en kosten je per dag enkele minuten.

Alles dat je leert kost zo weinig mogelijk tijd.
Kortom, de cursus zelf kun je perfect doorlopen als je 10-20 minuten per dag de tijd neemt, dan doorloop je de cursus in 4-6 weken en weet je na die weken alles dat er te weten valt om je proces te optimaliseren.

                                                 
€ 995,-
€ 59,-

Quest "Answer to Cancer"

Meteen toegang tot de 5 modules en de 3 bonussen!


Alles om je onder te dompelen in de kennis en informatie die nodig is om kanker holistisch aan te pakken.


Zodat je meer grip krijgt op de situatie en weet dat je alles doet dat binnen je eigen macht ligt.

100% van de opbrengst gaat naar de stichting

100% van de opbrengsten van de Answer to Cancer Quest gaat naar stichting GOAkanker. Zodat we dankzij jouw hulp onze missie kunnen blijven uitvoeren en meer en meer kankerpatiënten kunnen helpen te doen wat binnen hun eigen macht ligt.
arrow_drop_up arrow_drop_down