Leuk dat je meteen de volgende les wilt ontvangen!

Je ontvangt ‘m binnen enkele minuten in je mailbox, zodat je er direct mee aan de slag kan. 

Het duurt ongeveer 5 minuten. Vergeet niet je spambox te checken als je hem niet kunt vinden.


Waarschijnlijk ontvang je graag de volgende mail zodat je meteen lekker de diepte in kunt gaan
met je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

De kans is groot dat je jezelf verder wilt laten groeien op dit gebied.
En laten we eerlijk zijn: Dat onderscheidt jou per direct van de meeste mensen.


Wil je nog verder de diepte in? Ben je klaar voor de vervolgstap?

Tip: wil je ook toegang tot de uitgebreide Instagram Cursus? 

Ben jij de baas over je gevoelens en emoties?
Of zijn je gevoelens en emoties de baas over jou? 

Vanuit je opvoeding krijg je allerlei overtuigingen mee van je ouders, leraren en vrienden. Hier ontkom je niet aan, maar je kan hier wel als volwassene last van blijven houden. Helemaal als je niet weet hoe je het beste kan omgaan met vervelende situaties van het leven, die anders lopen dan verwacht en gehoopt.

Bij andere trainingen blijft het vaak heel oppervlakkig. Je krijgt al snel het advies: 'focus je gedachtes op andere dingen, denk aan hoe je je wel wilt voelen, doe affirmaties en dan verandert je realiteit‘. Het probleem is alleen dat je hier geen duurzame verandering mee kan realiseren. En daar wil ik jou juist bij helpen, waarvoor een andere aanpak is vereist. 

Duurzame verandering begint met een heldere en bewezen aanpak...

Persoonlijke ontwikkeling en mindset groei zijn waardevol en brengen je heel veel als je het goed aanpakt. Maar vaak houdt het op bij de basis: positief leren denken, journalen en mediteren. Allemaal heel waardevol. Maar in mijn ogen te veel aan de oppervlakte.

Vervelende situaties kan je hier niet mee veranderen of terugdraaien. Maar je kan wel bepalen om het heft in handen te nemen door je niet meer negatief, boos, onzeker of angstig te voelen..... 

Heb jij al voor 100% controle over je gedrag en gevoelens? 

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en wil jij graag de verdieping ingaan om te groeien als persoon en meer uit jezelf te halen? Dan nodig ik je uit voor de Instagram Cursus “Gelukkig Ondanks Alles”.

Je gaat middels 7 modules inzien wat de antwoorden zijn op de volgende vragen: 

 • Wat heb je vanuit je opvoeding in je jeugd meegekregen?
 • Wat is de oorsprong van je gedachtes?
 • Welke impact heeft dit nu op je gevoelens en gedrag?

Als je dit beter voor jezelf in kaart brengt, kan je voorkomen dat jij jouw gevoelens en gedrag laat beïnvloeden door de omgeving en omstandigheden.

Wat deelnemers over de Instagram Curcus zeggen:

'Alle kennis en informatie is van onschatbare waarde!"

"De combinatie van zelfontwikkeling, spiritualiteit, 'relaxed vlammen' en af en toe een keiharde spiegel maakt dat ik continu getriggerd word om haar trainingen te volgen. Alle informatie en kennis die gedeeld word is van onschatbare waarde! Jeanet weet waar ze over praat, is duidelijk maar bovenal altijd eerlijk. Geen nonsense maar serieuze content!
Ananda Obst

"Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar met beiden voeten op de grond wil staan"

"Spiritualiteit, geluksleer en mindset zweverig? Think again! De lessen, inzichten en voorbeelden die Jeanet met je deelt zijn praktisch, verhelderend en lekker concreet. Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar wel met beide voeten op de grond wil staan en graag Gelukkig om Niks en Ondanks alles wil zijn!

Savanna Kslem

"Duidelijke boodschap met een humoristisch randje"

Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis gebracht met een duidelijke boodschap en een humoristisch randje. Je zal de confrontatie met jezelf aan moeten gaan, want Jeanet geeft je zulke duidelijke handvaten en feiten, dat je er niet meer van weg kan kijken ;)

Anne Gerrits

Module 1: Emotionele triggers en overtuigingen blootleggen

Waarom word je weleens boos, onzeker, geïrriteerd? Eén ding is zeker: er is iets wat je emotioneel raakt. Maar hoe kan het dat je gevoel en gedrag laten beïnvloeden door omstandigheden om je heen? 

In deze eerste module gaan we aan de slag met het blootleggen van je emotionele triggers. 
Ontdek hoe je je eigen gevoel volledig leert sturen, zodat je je niet meer op de kop laat zitten door mensen of omstandigheden buiten je. 

Module 2: 100% invloed krijgen op je gevoelens en emoties

Ontdek alle stappen en handvatten om de emotionele triggers en belemmerende overtuigingen écht te leren begrijpen, zodat je gaat inzien waarom je doet wat je doet, denkt zoals je denkt en bent wie je bent. Je krijgt een ander perspectief van alles om je heen en je krijgt per direct meer invloed op de gevoelens die je ervaart. Dit helpt je om voor 100% te bepalen hoe jij iets wilt zien en ervaren. 

Module 3: “Negatief” Momentum Doorbreken

"Hoe kan het dat je kunt blijven malen over 1 negatieve opmerking? Waarom blijf je je druk maken om dat ene ding dat gebeurde? Wat is de oorzaak dat je in de avond met een vervelend gevoel gaat slapen en de volgende ochtend dat gevoel direct weer ervaart?
Ontdek de invloed van negatief momentum op je gedachtes en gevoel. En leer hoe je dit negatieve momentum doorbreekt zodat je in staat bent de trein van negatieve gedachtes en emoties bewust te doorbreken.

"If you change the way you look at things, the things you look at change"

Module 4: Leven zonder oordeel

Oordelen, meningen hebben over of je rot voelen door andere mensen: dit hangt allemaal samen met jezelf. Alles en iedereen om je heen is een spiegel van jezelf. Het zegt iets over je, maar wat eigenlijk? 

Ontdek hoe je prettiger zonder oordeel leert leven en waarom je oordeelt. Niet alleen naar de buitenwereld, maar vooral naar jezelf. Plus ik laat je zien wat het nadelige effect is als we dingen van onszelf blijven negeren. 

Module 5: Angst voor contrasten loslaten 

Contrasten in het leven zijn die momenten die vaak als heel rot ervaren kunnen worden. Contrasten zoals ‘donker en licht’ heb je ook in het leven. ‘Ziek en gezond’, ‘blij en verdrietig’, “gelukkig en ongelukkig”, ‘vol zelfvertrouwen en ineens weer onzeker”.

Die negatieve kanten van de contrasten zul je altijd blijven houden en blijven ervaren. Dat is nu eenmaal onderdeel van het leven. Maar die contrasten zijn er wel om je de weg te wijzen. Ze zijn er om je te laten zien waar je als mens kunt groeien, hoe je er lessen uit kunt halen en welke richting je eigenlijk op zou moeten gaan. Ik ga je leren hoe je kunt omgaan met en leren van die contrasten. 

Module 6: Intuïtie leren volgen 

“Volg je intuïtie” en “Go with the flow” zijn veelgebruikte uitspraken. Klinkt allemaal mooi en het zijn goedbedoelde adviezen, maar hoe doe je dit? Hoe ga je om met de stemmetjes in je hoofd?

Wil je leren ontdekken waarom je constant zo ‘beukt’ en ‘ramt’ en die flow maar niet lijkt te kunnen pakken? Ontdek een grote misvatting en hoe je meer de weerstand gaat durven loslaten.

Module 7: Gelukkig Ondanks Alles 

“Gelukkig zijn ondanks alles” is een aaneenschakeling van stappen. Allemaal puzzelstukjes die je helpen begrijpen waarom je doet wat je doet, denkt zoals je denkt, bent wie je bent. In deze laatste module komen alle puzzelstukjes samen en begrijp je jezelf volledig. De oorsprong voor je twijfel, onzekerheid, boosheid, jaloezie of andere niet wenselijke triggers is helemaal duidelijk. Dat is dan ook het punt dat je vanuit begrip en inzichten over jezelf je gevoel kunt sturen. Zodat je vanaf dat moment zorgt dat jij je gevoel volledig kunt sturen, ongeacht de (heftige) dingen die er om je heen gebeuren.

Wat ik het belangrijkste vind, is dat je gaat begrijpen waarom je doet wat je doet en je je gevoel laat beïnvloeden door alles om je heen.
Enkel ‘positief denken en affirmaties doen’ klinkt wel goed maar er zijn dingen waarbij dat simpelweg niet helpt.

Zelf ervaarde ik dat toen ik de diagnose fibromyalgie kreeg en acceptatie proces inging. Of toen ik mijn rug brak en mijn leven een totaal andere wending kreeg. En vorig jaar toen bij mijn moeder ver uitgezaaide borstkanker geconstateerd werd. Die dingen kan geen positieve gedachte of affirmatie wat aan veranderen.

Maar ook op de kleinere dingen, zoals dat zeurende jaloerse stemmetje als iemand grote successen behaalde en ik net in een dip zat. Of mijn gedrag waarbij ik heel fel reageerde op bepaalde opmerkingen.

 

Er zijn zo veel dingen in het leven die invloed kunnen hebben op je gevoel. En ik vind het zo begrijpelijk dat je denkt ‘dat het nu eenmaal is zoals het is’. Maar ik kan je garanderen dat het moment dat je leert ontdekken wat je triggers, overtuigingen en filters zijn. En bewust kunt kiezen voor andere overtuigingen en filters. Dat je een totaal nieuw leven bouwt voor jezelf. Een leven waarin je zelf volledig baas bent over je gedrag, gedachtes en gevoel. Om zo te leren gelukkig zijn ondanks alles”.

Even wat praktische info op een rijtje: 

 • Je kunt de cursus volgen via het instagram kanaal @gelukkigondanksalles
 • Je hebt minstens 2 maanden toegang
 • Je kan alle 7 modules zo vaak kijken als je wilt
 • Je kan alles op je eigen tempo bekijken 
 • Je bent per module ongeveer 30 minuten bezig 
 • Alle Instagram Stories staan opgeslagen bij de hoogtepunten 
 • Je kan al je vragen persoonlijk aan mij stellen via een DM of tijdens de live Q&A

LET OP: binnenkort gaat de prijs omhoog naar € 99, omdat de Instagram Cursus "Gelukkig Ondanks Alles" veel meer waard is. Profiteer nog tijdelijk van deze buitenkans, voordat je te laat bent!

€ 99,-
€ 49,-

"Gelukkig Ondanks Alles"

 • Meer controle over je eigen gevoelens en gedrag 
 • Meer rust in je hoofd, zelfvertrouwen en geluk
 • Minder gepieker, stress, angst en onzekerheid