arrow_drop_up arrow_drop_down

GOA biedt de holistische kanker educatie die reguliere behandelsystemen vergeten

Kanker aanpakken kan met meer dan medicatie en in onzekerheid afwachten alleen. Wij leren KankerLeiders de kunst van holistische kankeraanpak om alles te kunnen doen dat in hun macht ligt

Wanneer er kanker geconstateerd wordt komt er onmiddellijk heel veel op de kanker patient en hun omgeving af. Alle emoties, onzekerheid, nodige behandelingen en angst worstelen zich binnen enkele seconden het leven in. Vanaf dat moment is er weinig tot geen ruimte en tijd om verder te kijken dan wat er nu naar je toe geworpen wordt. Veelal in de vorm van operaties, bestralingen, medicatie en uitspraken als 'we kunnen helaas niets voor u doen'.

Er wordt nauwelijks tot geen aandacht besteed aan de mens als geheel.
Vanaf het moment van de diagnose is er maar 1 ding dat alle aandacht krijgt en dat is het tumor. 


GOA leert kankerpatiënten wat er allemaal binnen hun eigen macht ligt, wat ze zelf kunnen doen, naast alle reguliere behandelingen.
We nemen hen aan de hand om via ieder gebied van het mens-zijn invloed uit te oefenen op de kanker.


Dat doen we door leraren, experts, artsen en ervaringsdeskundigen samen te brengen.
Via het meest krachtige educatie platform rondom holistische kankeraanpak dat er is in Nederland.

Bij GOA is kanker niet het einde maar de start van een nieuwe manier van leven.

Alles dat we bij GOA doen is gemaakt zodat kankerpatiënten en hun omgeving hun volste potentie kunnen benutten op gebied van leiderschap, lichaam en spirit rondom kanker.

Het gaat erom dat je de rest van je leven, hoe kort of lang dat ook duurt, een KankerLeider gaat zijn.

Zodat je een gezonde connectie gaat hebben met jezelf en de mensen om je heen, durft te staan voor wie jij bent.

Je lichaam de energie, voeding en behandeling geven die helpt het immuunsysteem sterker dan ooit te maken.

Door de juiste handvatten de reguliere behandelingen zo pijnvrij mogelijk te laten zijn zonder onnodig ziek en zwak zijn rondom die momenten. 

Weet dat je alles doet dat je zelf kunt op gebied van je eigen gezondheid, mentale kracht en spirituele groei.


Bij GOA creëren we KankerLeiders die leren hoe ze een verschil maken in hun eigen leven zoals hen nog nooit eerder verteld is.

De GOA manier van leiderschap nemen

De grootste stijging in bewustwording veroorzaken rondom Holistische kanker aanpak

De reguliere aanpak van kanker maakt geen gebruik van alles dat er tegenwoordig bekend is over kankervermindering.
Wij vullen dat gat met een platform dat dat wel doet. 


Door de combinatie van wetenschap, psychologie, alternatieve geneeskunde, spiritualiteit, voedingsleer en logisch nadenken te bundelen zorgen we voor een nieuwe stroming binnen de wereld van kanker. Op een manier die bereikbaar is voor iedere kankerpatiënt door het financieel laagdrempelig te maken en te zorgen dat het concrete, direct toe te passen alledaagse verbeteringen zijn. 

Waarbij we niet enkel de fysieke en mentale gezondheid van kankerpatiënten helpen verbeteren. Ook bieden we kracht, moed en laten we zien hoe het ook kan. Omdat er momenten in het leven zijn dat dat ene sprankeltje hoop al het verschil kan maken. Omdat weten dat je niet enkel hoeft af te wachten je de kracht kan geven die nodig is om de volgende stap te kunnen zetten.


We creëren leiders

Kanker aanpakken vergt leiderschap van je. Het vergt moed, vertrouwen en de juiste actie.

Dat begint bij het hebben van een basis waar je alle nodige handvatten vindt die jou ondersteunen.

Niet 'in plaats van' regulier, maar 'samen met' regulier. Het beste van alle werelden combineren we binnen GOA. Zodat jij zelf leiderschap kunt pakken over je situatie.

Dat is wat we voor ons zien. Een beweging van mensen die in plaats van KankerLijder kiest om KankerLeider te worden.

Zodat we samen de grootste groei kunnen veroorzaken in bewustzijn op gebied van holistische kanker aanpak die we tot nu toe in Nederland ervaren hebben.

We helpen de aarde

Indirect dragen veel leefstijl optimalisaties die de KankerLeiders binnen GOAkanker.nl doorvoeren bij aan een beter milieu.

Door alledaagse optimalisaties door te voeren zoals natuurlijke shampoo gebruiken gebeuren er 2 dingen. 
1: De gezondheid van de KankerLeider verbetert omdat er geen schadelijke stoffen in en op het lichaam komen. 

2: Dit betekent per direct dat diezelfde schadelijke stoffen niet terugkomen in ons water of in de natuur.


Dit is slechts een heel klein voorbeeld van hoe de leefstijl veranderingen van de GOA KankerLeiders direct en indirect bijdragen aan een betere wereld.

De 2 grote dromen van GOA

Een stichting voor KankerLeiders

Een van de langere termijn dromen van Jeanet Wolf, founder van GOA, is het opzetten van een GOAstichting. Zelf hebben zij en haar man John sponsor kindjes bij Compassion. Door maandelijks een klein bedrag over te maken naar ieder kind, helpen zij hun levens veranderen.


Het is haar droom om zoiets ook op te zetten voor kankerpatiënten. Want kanker hebben is duur. Niet iedereen heeft geld om op ieder gebied de kanker optimaal aan te pakken. 

Terwijl er tegelijkertijd veel mensen zijn die iets willen terugdoen voor kankerpatiënten, meer dan af en toe geld geven aan het kankerfonds.


We willen een stichting opzetten waarbij donateurs en KankerLeiders in contact komen. Zodat de donateurs de KankerLeiders financieel en/of emotioneel kunnen ondersteunen. Door geld te geven en/of in direct contact te kunnen staan met de mensen die zij helpen. Door support te bieden middels brieven, dagen samenzijn of in andere vorm. 

Zodat de holistische kanker aanpak op die manier nog veel bereikbaarder wordt voor iedereen.

Een GOA leef community

Een andere langere termijn droom van Jeanet Wolf, founder van GOA, is het hebben van een GOA leef community. Waar alles van een holistische kankeraanpak gebundeld wordt voor de KankerLeiders van GOA.


Maar niet via programma's die 15.000 euro of meer kosten voor een week. Die centra zijn er genoeg. Dat zijn niet de prijzen die haalbaar zijn voor de gemiddelde mens. Ook dit moet bereikbaar zijn voor een grote groep KankerLeiders.


Een locatie waar kankerpatiënten en hun omgeving tijdelijk kunnen verblijven. Zodat zij aan de hand genomen worden in het vormen van een nieuwe leefstijl.


Een locatie die holistische kankeraanpak ademt. Waar de voeding juist is en verse sapjes op je staan te wachten, er geen chemische lichaamsproducten te vinden zijn, waar trampolines en infrarood sauna's klaar staan voor de deelnemers. Waar ze artsen, mentaal- en spiritueel leraren hebben die voor hen klaar staan. Waar ze kunnen verbinden met andere KankerLeiders. 

Ontmoet Jeanet Wolf

In de zomer van 2018 werd bij Jeanet's moeder Paulien ver uitgezaaide borstkanker geconstateerd. Een diagnose die weinig positieve vooruitzichten had.  


Vanaf dat moment beet Jeanet zich vast in alles dat er te vinden was over kanker. Honderden studie uren, talloze gesprekken met experts, vele boeken en video's, alles greep ze aan. 


En met succes. Paulien is op moment van schrijven kanker aan het verslaan, tegen alle verwachtingen in. Waarbij de leveruitzaaiingen weggetrokken zijn, geen enkele kanker activiteit in de botten meer aanwezig is en ook lymfe schoon zijn.


Sindsdien heeft Jeanet er haar missie van gemaakt om al deze informatie, experts en kennis beschikbaar te maken voor iedereen. Zodat iedereen een eerlijke kans krijgt om te doen wat mogelijk is.