1 op 1 Kantoor sessie met Jeanet

                            In 1 dag meer helderheid in strategie, team en leiderschap dan je                                               de laatste maanden bij elkaar gehad hebt

"...en heb ik een team rondom mij gebouwd waardoor ik niet meer de belangrijkste spil ben in mijn onderneming."
Charlotte Harvest Be
"Een investering die iedere organisatie kan gebruiken."
Geertjan & Arieke Fiscalys BelastingAdviseurs
Zeer positief, zoals andere ook zeggen geen gezanik gewoon duidelijke taal, goede heldere  ondersteuning voor mijn restaurant. 
Lutijn - Bistro le Maire
De kantoor-sessies die je kunt boeken in het Lifestyle of Business Kantoor in de Wijk, Drenthe, zijn er om je in korte tijd je blinde vlekken te laten zien. Naast mijn 6-maanden trajecten is dit de enige manier om 1 op 1 met mij te werken.


Voor ondernemers die een bedrijf hebben met minstens 2 medewerkers (zzp'ers of vast) zijn deze dagen de snelste stap voor resultaat. De drie pijlers Strategie, Team en Leiderschap bespreken we. En na onze dag samenwerken ga je naar huis met zeer concrete plannen, acties en een heldere strategie voor de komende 6 maanden. 


Wellicht herken je iets van het onderstaande


 1. Je hebt goede mensen in dienst maar nog steeds als jij 1 dag er tussenuit bent lopen ze vast
 2. Wanneer jij er 1 dag tussenuit gaat moet je de volgende dag veel werk inhalen
 3. Je hebt een team met waardevolle individuen maar de samenwerking kan beter
 4. Als je eerlijk bent is je businessmodel nog te breekbaar
 5. Als leider laat je hier en daar de bal vallen. Je doet misschien teveel zelf. Misschien geef je juist te snel verantwoordelijkheden uit handen. Of je bent niet in staat het maximale uit het team te halen waardoor je resultaat en geld laat liggen
 6. Je hebt een goedlopend bedrijf maar weet dat er meer uit jezelf en de business te halen is
 7. Een heldere strategie ligt er niet. Als jij onverhoopt uitgeschakeld wordt, gaan er problemen ontstaan.
 8. Door de groei van je bedrijf en je team ontstaan er cashflow-problemen
 9. Je ziet niet voor je hoe je vanaf dit punt door je huidige plafond kunt groeien
 10. Hoe goed alles ook gaat, jij bent nog steeds de spil van je bedrijf en nog zeker niet misbaar
 11. Er blijft gezeur ontstaan tussen personeelsleden. Of nog erger: iemand vertelde je ooit 'personeel geeft altijd gezeik' waardoor je niet de stap durft te zetten door te groeien. Je wilt wel maar wilt voorkomen dat er onnodig gedoe ontstaat.
 12. Je kunt wel wat hulp gebruiken bij je bedrijf verder uitbouwen, meer tijd vrijmaken en niet altijd aan het werk te hoeven zijn


Om je maximaal van dienst te kunnen zijn vraag ik je voorafgaande aan onze sessie een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Aan de hand daarvan kan ik me volledig verdiepen in jou en je bedrijf. Zie ik meteen de valkuilen, optimalisaties en blinde vlekken. 

Afhankelijk van je vragen, obstakels en huidige startpunt bepalen we samen hoe diep we kunnen gaan met de strategie voor je bedrijf, je team en jou als leider.


We kijken concreet naar jouw vraagstukken en ik neem je aan de hand bij het aanpakken van deze zaken. Hoe precies is niet te zeggen, dit verschilt volledig per persoon en bedrijf.


Wanneer je ons bedrijf Lifestyle of Business kent dan weet je dat je hoge verwachtingen mag hebben van de lunch en de gehele aankleding van de dag.


Mocht je niet bekend zijn met mijn bedrijf Lifestyle of Business, dan zul je kennismaken met de hoge standaard die we hanteren. Onder andere tijdens de luxe lunch en alle extra zaken die je tijdens onze kantoor-dag ondersteunen bij je groei.
Twee weken na onze Kantoor-Sessie plannen we een skype- of telefoon gesprek in. In dat uur kunnen we eventuele vragen die opgekomen zijn bespreken. Nemen we door of alles helder is en waar ik je nog bij kan ondersteunen om het implementatie-proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

LET OP: 2019 is volgeboekt. Reserveer nu je plek vanaf mei 2020

€ 2000,-
€ 1500,-
Je wordt om 9.45 uur op het LSOB-kantoor in de Wijk, Drenthe verwacht. 

Rond 14 uur sluiten we af en ga je naar huis met zeer veel helderheid, heb je een confronterende spiegel voor je neus gehad en heb je een strategie voor de komende 6 maanden in handen. 


Doel: Heel efficient binnen 1 dag de handvatten krijgen om door je barrieres heen te gaan en door te kunnen groeien.

Maneges, horse centra, zorgboederij, dierenopvang (katten en honden)
Bakkerijen, restaurants, pizzaria
Administratie- en boekhoudkantoren en adviesbureau's.
Goudsmederij, interieurstylistes, SUPschool, kunstenaars, leveranciers bouwmaterialen (vloeren en tegels, stijgerbuizengroothandel), sprekers, vormgevers, schoonheidsbranche, kapperszaken, sportscholen.
Paardenbranche (pensionstal en trainingsstal Eigen paard Goud waard), sportschool & dietistenpraktijk (Wolfcoaching + Team SheWolves), superfood verkoop en chocolade-en taarten service (lokaal, kleinschalig WolfSuperfoods), ondernemersbegeleiding (Lifestyle of Business)
2000
€ 1500,-
Je wordt om 9.45 uur op het LSOB-kantoor in de Wijk, Drenthe verwacht. 

Rond 14 uur sluiten we af en ga je naar huis met zeer veel helderheid, heb je een confronterende spiegel voor je neus gehad en heb je een strategie voor de komende 6 maanden in handen. 


Doel: Heel efficient binnen 1 dag de handvatten krijgen om door je barrieres heen te gaan en door te kunnen groeien.