Leer Emoties, Gedachten en Twijfels Die Ontstaan Door De Diagnose Kanker 

Sturen Door De Onderliggende Patronen Aan Te Pakken

& Leer Je Intuïtie (daardoor) Beter Vertrouwen

Ben jij de baas over je gevoelens en emoties?
Of zijn je gevoelens en emoties de baas over jou?

Vanuit je opvoeding krijg je allerlei overtuigingen mee van je ouders, leraren en vrienden. Hier ontkom je niet aan, maar je kan hier wel als volwassene last van blijven houden. Helemaal als je niet weet hoe je het beste kan omgaan met vervelende situaties van het leven, die anders lopen dan verwacht en gehoopt.

Vaak krijg je het advies: 'focus je gedachtes op andere dingen, denk aan hoe je je wel wilt voelen, doe affirmaties en dan verandert je realiteit‘. Het probleem is alleen dat je hier geen duurzame verandering mee kan realiseren. En daar wil ik jou juist bij helpen, waarvoor een andere aanpak is vereist. 

Een Effectieve Holistische Kanker Aanpak
Begint Met Je Manier Van Denken

Persoonlijke ontwikkeling en mindset groei zijn waardevol en brengen je heel veel als je het goed aanpakt. Maar vaak houdt het op bij de basis: positief leren denken, journalen en mediteren. Allemaal heel waardevol. Maar in mijn ogen te veel aan de oppervlakte. Zeker wanneer er sprake is van grote levens veranderende gebeurtenissen zoals het geval is bij de diagnose kanker.

Vervelende situaties kan je hier niet mee veranderen of terugdraaien. Maar je kan wel bepalen om het heft in handen te nemen door je niet meer negatief, boos, onzeker of angstig te voelen..... 

Ben je er klaar mee dat je emoties alle kanten

op kunnen schieten?

Het is natuurlijk heel begrijpelijk dat je emoties, gedachtes en gevoel alle kanten opgaan wanneer er kanker bij je geconstateerd is. Maar hoe begrijpelijk ook, het helpt je niet wanneer je dit niet leert sturen.


De diagnose kun je niet veranderen maar je manier van ermee omgaan wel. Er is een groot verschil tussen het zijn van een kankerlijder en een kankerleider. Ofwel, iemand die fysiek en mentaal lijdt onder kanker. Of iemand die leidt, het heft in eigen hand neemt en zich sterk voelt ondanks kanker.


Het goede nieuws is dat je in staat bent je manier van denken te sturen. Sterker nog, dit is een absolute must wanneer je kanker op een holistische manier wilt aanpakken. 


Wil je ontdekken wat de reden is van het heen en weer schieten van alle emoties en gedachtes en hoe je dit omvormt? Ben je bereid een spiegel voor gehouden te krijgen die je laat zien waar je jezelf onnodig de put in praat en weghoudt bij mogelijke kansen en een beter verlopend proces?

Dan nodig ik je uit voor de Cursus “Mindset De Baas Bij Kanker"

Je gaat middels 7 modules van 15-30 minuten per stuk inzien wat de antwoorden zijn op de volgende vragen: 

 • Wat heb je vanuit je opvoeding in je jeugd meegekregen, welke overtuigingen en filters heb je daar overgenomen die nu je huidige angsten, twijfels en heen en weer schietende emoties veroorzaken?
 • Wat is de oorsprong van je gedachtes en hoe stuur je ze als je in een run van negatieve gedachtes zit die je niet lijkt te kunnen omvormen?
 • Hoe leer je je intuïtie vertrouwen en aanvoelen? Hoe weet je nu of het echt klopt wat je intuïtie zegt?
 • Hoe kom en blijf je dicht bij je eigen gevoel, zodat je in een proces zoals kanker weet wat jij nodig hebt zonder je onzeker te laten maken door alle opmerkingen en meningen van anderen?


We beginnen bij het aller belangrijkste, dat stuk dat in bijna alle boeken en alle trainingen overgeslagen wordt. Het stuk waar bijzonder weinig coaches en trainers bij stil staan. Namelijk, de onderliggende reden waardoor je emoties en gedachtes heen en weer blijven vliegen.


Het wordt tijd dat je de kern aanpakt zodat je werkelijk leert hoe je je gevoel, gedachtes, emoties en keuzes leert sturen.

Dit is welk -gigantisch-levensveranderende effect deze stappen kunnen hebben

Ontdek de 7 modules uit deze "Mindset De Baas Bij Kanker" Cursus

Wat deelnemers over deze cursus zeggen:

'Alle kennis en informatie is van onschatbare waarde!"

"De combinatie van zelfontwikkeling, spiritualiteit, 'relaxed vlammen' en af en toe een keiharde spiegel maakt dat ik continu getriggerd word om haar trainingen te volgen. Alle informatie en kennis die gedeeld word is van onschatbare waarde! Jeanet weet waar ze over praat, is duidelijk maar bovenal altijd eerlijk. Geen nonsense maar serieuze content!

Ananda Obst

"Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar met beiden voeten op de grond wil staan"

"Spiritualiteit, geluksleer en mindset zweverig? Think again! De lessen, inzichten en voorbeelden die Jeanet met je deelt zijn praktisch, verhelderend en lekker concreet. Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar wel met beide voeten op de grond wil staan en graag Gelukkig om Niks en Ondanks alles wil zijn!

Savanna Kslem

"Duidelijke boodschap met een humoristisch randje"

Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis gebracht met een duidelijke boodschap en een humoristisch randje. Je zal de confrontatie met jezelf aan moeten gaan, want Jeanet geeft je zulke duidelijke handvaten en feiten, dat je er niet meer van weg kan kijken ;)

Anne Gerrits

Module 1: Emotionele triggers blootleggen

Waarom word je boos, onzeker, geïrriteerd (zelfs als je dat eigenlijk niet eens wilt)? Eén ding is zeker: er is iets wat je emotioneel raakt. Maar hoe kan het dat je gevoel en gedrag laten beïnvloeden door omstandigheden om je heen? 

In deze eerste module gaan we aan de slag met het blootleggen van je triggers. De pijnpunten die jou laten reageren zoals je doet. En hoe je dit leert omvormen.


Ik leer je exact hoe het brein werkt op het gebied van triggers, en hoe het komt dat je tot nu toe al van alles gelezen en gehoord hebt. Maar nog steeds niet daadwerkelijk de verandering hebt bereikt die je wilt.


Ontdek hoe je je eigen gevoel volledig leert sturen door de kern van het probleem op te lossen, zodat je je niet meer op de kop laat zitten door mensen of omstandigheden buiten je.

Module 2: 100% invloed krijgen op je gevoelens en emoties

Ontdek alle stappen en handvatten om je belemmerende overtuigingen écht te leren begrijpen, zodat je gaat inzien waarom je doet wat je doet, denkt zoals je denkt en bent wie je bent. 


Hint: Vaak heb je niet bewust gekozen voor je manier van denken en handelen. En is het lastig om af te stappen van je huidige gedrag. Je leert precies hoe die overtuigingen en labels tot stand gekomen zijn. Zodra je dat weet kun je letterlijk in een vingerknip niet wenselijke gewoontes loslaten. 


Je krijgt een ander perspectief van alles om je heen en je krijgt per direct meer invloed op de gevoelens die je ervaart. Dit helpt je om voor 100% te bepalen hoe jij iets wilt zien en ervaren.

Module 3: “Negatief” Momentum Doorbreken

"Hoe kan het dat je kunt blijven malen over 1 negatieve opmerking? Waarom blijf je je druk maken om dat ene ding dat gebeurde? Wat is de oorzaak dat je in de avond met een vervelend gevoel gaat slapen en de volgende ochtend dat gevoel direct weer ervaart?
Ontdek de invloed van negatief momentum op je gedachtes en gevoel. En leer hoe je dit negatieve momentum doorbreekt, zodat je in staat bent de trein van negatieve gedachtes en emoties bewust te doorbreken.

"If you change the way you look at things, the things you look at change"

Module 4: Leven zonder oordeel

Oordelen, meningen hebben over of je rot voelen door andere mensen: dit hangt allemaal samen met jezelf. Alles en iedereen om je heen is een spiegel van jezelf. Het zegt iets over je, maar wat eigenlijk? 

Ontdek hoe je zonder oordeel leert leven en waarom je oordeelt. Niet alleen naar de buitenwereld, maar vooral naar jezelf. Plus ik laat je zien wat het nadelige effect is als we triggers, labels, filters en overtuigingen van onszelf blijven negeren.

Module 5: Angst voor contrasten loslaten 

Contrasten in het leven zijn die momenten die vaak als heel rot ervaren kunnen worden. Contrasten zoals ‘donker en licht’ heb je ook in het leven. ‘Ziek en gezond’, ‘blij en verdrietig’, “gelukkig en ongelukkig”, ‘vol zelfvertrouwen en ineens weer onzeker”.

Die negatieve kanten van de contrasten zul je altijd blijven houden en blijven ervaren. Dat is nu eenmaal onderdeel van het leven. Maar die contrasten zijn er wel om je de weg te wijzen. Ze zijn er om je te laten zien waar je als mens kunt groeien, hoe je er lessen uit kunt halen en welke richting je eigenlijk op zou moeten gaan. Ik ga je leren hoe je kunt omgaan met en leren van die contrasten.

Module 6: Intuïtie leren volgen

“Volg je intuïtie” en “Go with the flow” zijn veelgebruikte uitspraken. Klinkt allemaal mooi en het zijn goedbedoelde adviezen, maar hoe doe je dit? Hoe ga je om met de stemmetjes in je hoofd?


het begint bij de absolute basis, de basis die we in module 1 t/m 5 doorlopen. Zonder die stappen is het onmogelijk voor je om je intuïtie echt te kunnen vertrouwen en aanvoelen.


Wil je leren ontdekken waarom je constant zo ‘beukt’ en ‘ramt’ en die flow maar niet lijkt te kunnen pakken? En hoe je vanaf nu wel je intuïtie veel beter leert vertrouwen zodat er veel minder weerstand is in je leven? Dat is wat ik je allemaal ga leren.

Module 7: Gelukkig Ondanks Alles 

“Gelukkig zijn ondanks alles” is een aaneenschakeling van stappen. Allemaal puzzelstukjes die je helpen begrijpen waarom je doet wat je doet, denkt zoals je denkt, bent wie je bent. In deze laatste module komen alle puzzelstukjes samen en begrijp je jezelf volledig. De oorsprong voor je twijfel, onzekerheid, boosheid, jaloezie of andere niet wenselijke triggers is helemaal duidelijk. Dat is dan ook het punt dat je vanuit begrip en inzichten over jezelf je gevoel kunt sturen. Zodat je vanaf dat moment zorgt dat jij je gevoel volledig kunt sturen, ongeacht de (heftige) dingen die er om je heen gebeuren.

“Wat ik het belangrijkste vind, is dat je gaat begrijpen waarom je doet wat je doet en je je gevoel laat beïnvloeden door alles om je heen.
Enkel ‘positief denken en affirmaties doen’ klinkt wel goed maar er zijn dingen waarbij dat simpelweg niet helpt.

Zelf ervaarde ik dat toen ik de diagnose fibromyalgie kreeg en acceptatie proces inging. Of toen ik mijn rug brak en mijn leven een totaal andere wending kreeg. En vorig jaar toen bij mijn moeder ver uitgezaaide borstkanker geconstateerd werd. Die dingen kan geen positieve gedachte of affirmatie wat aan veranderen.

Maar ook op de kleinere dingen, zoals dat zeurende jaloerse stemmetje als iemand grote successen behaalde en ik net in een dip zat. Of mijn gedrag waarbij ik heel fel reageerde op bepaalde opmerkingen.

Er zijn zo veel dingen in het leven die invloed kunnen hebben op je gevoel. En ik vind het zo begrijpelijk dat je denkt ‘dat het nu eenmaal is zoals het is’. Maar ik kan je garanderen dat het moment dat je leert ontdekken wat je triggers, overtuigingen en filters zijn. En bewust kunt kiezen voor andere overtuigingen en filters. Dat je een totaal nieuw leven bouwt voor jezelf. Een leven waarin je zelf volledig baas bent over je gedrag, gedachtes en gevoel.

Om zo te leren gelukkig zijn ondanks alles”.

Even wat praktische info op een rijtje: 

 • Je kunt de cursus volgen via ons afgesloten platform
 • Direct na aanmelden krijg je inlog gegevens en kun je van start
 • Je kan alle 7 modules zo vaak kijken als je wilt
 • Je kan alles op je eigen tempo bekijken 
 • Je hebt de rest van je leven toegang
 • Je bent per module ongeveer 15-30 minuten bezig 
€ 295,-
€ 49,-

"Mindset De Baas Bij Kanker"

 • Meer controle over je eigen gevoelens en gedrag zodat je emoties niet meer alle kanten opschieten door opmerkingen of omstandigheden
 • De werkelijke oorzaak binnenin jezelf aanpakken zodat je snapt waar het vandaan komt en je het kunt omvormen
 • Je intuïtie leren aanvoelen en vertrouwen zodat je met minder weerstand door het leven gaat
arrow_drop_up arrow_drop_down