Ontdek Hoe Je Nooit Meer Jouw Gevoel Negatief Laat Beïnvloeden Door de Omstandigheden

Leer Deze Krachtige Techniek Die Voorbij Gaat Aan De Traditionele Mindset- & Spirituele Ontwikkeling & Ervaar Meer Zelfvertrouwen, Rust, Liefde, Ontspanning En Geluk

Dankzij snelle ontwikkelingen op gebied van brein wetenschap is er nu één ding zeker: wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, we zijn allemaal geboren met dezelfde neurologische potentie om onze gedachtes en gedragingen volledig te sturen. Zelfs al hebben we moeilijke of uitdagende omstandigheden om mee te dealen.


Toch leid je niet je leven zoals je graag wilt. Hier één reden voor: je bent in gevecht met twijfel, onzekerheid, belemmerende overtuigingen en 'de omgeving' die je weerhoudt. Maar dat is niet gek... 


Je hebt simpelweg nooit geleerd waarom je doet wat je doet, denkt zoals je denkt, reageert zoals je reageert en bent wie je bent.

Je weet niet dat je dat volledig zelf kunt sturen, laat staan hoe je dat 100% van de tijd doet. Dit los je niet op met oppervlakkige dingen zoals 'positief denken', 'journalen', ' mediteren'. Het zit hem in de hardcore-zelfontwikkeling. In kijken naar de oorzaak van alles dat zich in jou afspeelt.

Dit ga je leren in de Gelukkig Om Niks & Ondanks Alles training

Ontdek in 6 fases de essentiële shifts die nodig zijn om af te komen van het niet-werkende gedrag. Voorkom dat je niet meer constant onzeker, twijfelachtig, boos, verdrietig of bang bent wanneer 'de omgeving' dingen zegt of doet die je triggeren.

Je leert je oude patronen van zelf-sabotage doorbreken. Je leert nieuwe modellen toepassen. Je legt de dingen die je opgepikt hebt uit je verleden loslaten, zodat je nieuwe patronen aan kunt leren.

Je maakt jezelf klaar voor een leven vol zelfvertrouwen, rust, liefde, ontspanning en geluk. Ongeacht alles dat er om je heen gebeurt.

Dit is exact hetzelfde proces dat ik zelf heb doorlopen toen ik moest leren mijn boosheid, angst en onzekerheid los te laten toen:

 1. ik mijn rug brak en mijn leven een totaal nieuwe wending kreeg
 2. ik de diagnose fibromyalgie kreeg en een acceptatie-proces moest doorstaan
 3. bij mijn moeder veruitgezaaide borstkanker ontdekt werd in de zomer van 2018 en onze wereld opnieuw leek in te storten

Dus, hoe gaat dit proces van 'gelukkig zijn om niks & ondanks alles' je leven veranderen? Laten we bij het begin beginnen...

Hoe onbewust blijven je funest kan worden...

Ervaringen van anderen

"Super interessant!"
"Superfijn om het terug te kunnen kijken! Vooral intuitie, super interessant en uiteraard niet makkelijk. "Gut"feeling voelen/horen en dan ook weer volgen.

Super interessant!"

Jasna
"Nu werd mij veel duidelijk"
"Deze module was zeker confronterend. Sinds lange tijd weer eens gehuild. Je weet wel dat alles wat je doet en hoe je handelt vanuit het verleden komt, maar nu werd mij wel veel duidelijk.."
M.v.O. (Anoniem) 
"Mijn perceptie kan ik veranderen!"
"Ik vond het heel waardevol om te horen hoe je bij ziekte van iemand in je omgeving, je perceptie kunt veranderen. En kunt kijken wat je ervan leert/erdoor groeit. Dank je wel!"
Femaleforceacademy

Je leert jezelf pas kennen in de tegenslagen

Dat zijn de momenten waarop de negatieve gevoelens landen. 
Het verdriet, de twijfel, de onzekerheid. De realisatie dat je niet bent wie je zou willen zijn. Dat je niet leeft zoals je wilt leven. Dat je niet het type partner, ouder of kind bent dat je zou willen zijn.


Het zijn de momenten waarin je geconfronteerd wordt met het succes van een ander, terwijl jij in een dip zit. In de opmerkingen van anderen die je van binnen boos of onzeker maken. In de situaties waarbij je gedwongen wordt een acceptatieproces aan te gaan waar je eigenlijk heel bang van wordt.

Op zulke momenten gaat je hart sneller kloppen met alle gevolgen van dien: 

 1. Je bent sneller opgefokt of bozer dan je zou willen
 2. Je bent stiller of onzekerder dan je wilt zijn.
 3. Je reageert, gedraagt en voelt je je niet zoals je je zou willen voelen
 4. Je voelt je allesbehalve rustig, zelfverzekerd, gelukkig en vol vertrouwen.


Misschien voelt het alsof je je eigen grootste vijand bent en ben je in gevecht met een gebrek aan zelfvertrouwen, jaloezie, schaamte, gevoel van niet goed genoeg zijn. En houden die je weg bij het succes en plezier in het leven dat anderen moeiteloos lijken te bereiken.


Waarom zij we niet in staat 'gewoon' gelukkig te zijn ondanks alles? 
Waarom blijven we dat gedrag volhouden? 

Je brein is geprogrammeerd om je weg te houden bij rust, succes, vertrouwen en gelukkig zijn 'ondanks alles'

Het probleem heeft te maken met een onderdeel van je brein, namelijk je reptielenbrein. Dat stuk hersen is geprogrammeerd om alles dat onbekend is, af te stoten. Hij houdt je in je comfort zone. Dat kost minder energie en is minder gevaarlijk, ook al bevind je je op een niet zo'n fijn punt.


Eigenlijk is het heel logisch als je erover nadenkt. Vroeger moesten we altijd opletten of we niet opgegeten zouden worden door sabeltandtijgers. En hoewel dat vandaag de dag niet meer nodig is, werkt ons brein nog wel zo. 
Ons brein gaat liever voor veiligheid dan voor het onbekende, ook al weten we rationeel dat daar het echte leven op ons ligt te wachten.

Het goede nieuws is dat het volledig mogelijk is om dit deel van je brein te slim af te zijn. Zo kan je het vervangen door een manier van denken en handelen die je helpt het type mens te zijn en het leven te leiden, precies zoals je zelf wilt.


Dat is wat "super achievers" doen. Die zijn in staat zich goed te voelen en hun leven te leiden zoals zij willen, ongeacht de omstandigheden. Zij weten hoe ze gelukkig kunnen zijn ondanks alles. Dat is wat ook jij gaat leren in de training "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles".

Volg een heel eenvoudig stappenplan dat je precies leert waar je huidige gedrag, gedachtes en overtuigingen vandaan komen. En hoe je die om kunt vormen op een manier die wel voor je werkt. 

Maak Kennis Met Je Transformatie Coach: Jeanet Wolf

Er is me vele keren in mijn leven verteld dat wat ik wilde doen, niet 'hoort'. Alsof er bij het mens-zijn een bepaald boek vol regels zat, wat ik nooit gelezen had. Maar van al die keren dat ik te horen kreeg dat wat ik doe niet 'hoort', koos ik af te wijken van de grote massa. En besloot ik niet alleen voor mezelf een manier van denken, handelen en leven te bouwen die ik wil. Ik besloot dit ook bij andere mensen te creëren.


In de afgelopen 7 jaar binnen mijn coachingsbedrijf heb ik mensen getraind van ernstige anorexia tot aan extreme jaloezie. Van het niet in staat zijn in connectie te komen met wie ze echt willen zijn en hun intuïtie, tot ondernemers van miljoenenbedrijven die met een hoge mate van druk te maken hebben.

Mijn aanpak staat bekend als transformerend, confronterend en diepgaand: Een methode die de manier van denken, handelen, voelen en leven volledig transformeert. Door mijn werk heb ik een methode kunnen ontwikkelen die via 6 fases helpt je gevoel niet langer te laten bepalen door de omstandigheden. En in contact te komen met je gevoel, je intuïtie en het leven veel meer laat stromen en de weerstand leert loslaten.


Met als aller mooiste en voor mij belangrijkste resultaat, mijn moeder. Die overgeleverd was aan de artsen toen er ver door haar botten verspreide borstkanker geconstateerd werd. Mijn moeder leerde zich ontwikkelen tot een leider, leerde haar eigen weg volgen tegen alles in 'dat hoort', inclusief vele vervelende opmerkingen en obstakels. Om het onverwachte waar te maken: kanker aanpakken via een holistische aanpak van voeding, mindset, spiritualiteit en leiderschap. Omdat ze voor het eerst in haar leven leerde zichzelf te vormen zoals ZIJ koos, in plaats van de omstandigheden te laten kiezen.


Via duizenden luisteraars en lezers van mijn podcast en emaillessen. Via vele honderden klanten van mijn coaching en training in de afgelopen jaren. Via interviews en op podia, verspreid ik dat wat ik het aller belangrijkste vind: Een methode om leider te zijn van je gedachtes, gevoel en leven. Waarbij er een holistische aanpak speelt waarbij mens-zijn en spiritualiteit, manier van denken en intuïtief gevoel, elkaar versterken op een sterke, praktische en toepasbare manier.

Zodat ook jij leert sturen wie je kiest te zijn, ongeacht de omstandigheden.

Lovende woorden

"Geleerd met een ander oog naar dingen kijken"
"Wat ik geleerd heb is verder kijken, dieper graven en nooit maar dan ook nooit alleen vertrouwen op de reguliere geneeskunde. De training heeft me al zo veel gebracht bewust en onbewust. Zoveel inzichten gegeven en er echt voor gezorgd dat ik na ging denken. Niet accepteren dat het zo is, want alles in je leven gebeurt met een reden.

Met een ander oog naar dingen kijken en angst opzij zetten om niet te doen wat hoort."

Ananda Obst
"Veel bewuster van mijn gedachten en mijn invloed hierop"
"Ik ben mij veel bewuster van mijn gedachten en de invloed hierop. Ik kan niet meer met een oordeel naar iemand kijken door jouw cursus, zonder het eerst op mezelf te betrekken. Dank je wel!"
Marielle.
"Enorm blij dat jij op mijn pad bent gekomen"
"Hey Jeanet. Wilde je nog even zeggen dat ik echt enorm blij ben dat jij op mijn pad gekomen bent. Ik volg nu de cursus "Gelukkig ondanks alles'. Waar ik waardevolle informatie uit aan het halen ben.


Daarnaast heb ik zelf ook fibromyalgie en is dat iets waar ik al een tijd mee leef, en zoals jij mooi in je laatste post schrijft dat je ondanks een chronische aandoening ook gelukkig kan zijn. En alles uit het leven kan halen. Dit herken ik zo erg!


Dit wilde ik even aan je kwijt. Dank je wel!"

Anonieme deelnemer

De 6 fases om "Gelukkig te zijn om niks & ondanks alles" 

Zoals ondertussen in ontelbare studies naar voren komt, begint werkelijke persoonlijke groei bij het hervormen van je overtuigingen en manier van denken.

Niet door alles dat je nu doet te overschreeuwen met affirmaties en positief denken. Maar door naar de kern van je huidige gedrag te gaan.


Door te leren waarom je bepaalde overtuigingen, triggers en filters hebt begrijp je de oorsprong. Wanneer je de oorsprong weet kun je doelgericht nieuwe patronen en gedragingen aanleren. Vanuit daar leer je minder te oordelen over jezelf en anderen. En leer je meer in contact komen met je innerlijke wijsheid, je intuïtie.


Zodat je vanuit dat punt kunt zijn wie je echt wilt zijn. En je voelt je zoals jij je echt wilt voelen. Ongeacht de omgeving, ongeacht de omstandigheden, ondanks alles.

Het proces waarbij ik je ondersteun focust op diepe, blijvende verandering. Het is letterlijk onmogelijk om terug te vallen in oud gedrag en oude patronen, wanneer je de stappen doorloopt.

De methodes die gebruikt worden zijn gebaseerd op de aanpak voor peak performance. En heeft bewezen effecten op stress, pijn management, depressie, onzekerheid en twijfel. 


Je gehele neurologische opbouw ondergaat een diepe transformatie. Met als resultaat dat je denkt, voelt en ervaart op een totaal nieuw niveau.


Jaloezie, onzekerheid, angst, twijfel en terughoudend zijn vallen weg. En je leert met veel minder weerstand je leven vormen zoals jij wilt, en zijn wie jij werkelijk wilt zijn. 

Dit kun je verwachten als je meedoet aan "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles"

 • 1. Je ontdekt exact wat JIJ wilt en belangrijk vindt, zonder je tegen te laten houden door de omgeving
  Je leert staan voor dat wat voor jou belangrijk is, zonder je langer te laten stoppen door verwachtingen, opmerkingen of gedragingen van mensen om je heen

 • 2. Je gedachte proces wordt naar een nieuw niveau getrokken
  Zie hoe al je oude, niet werkende, zelf-saboterende gedachtes en overtuigingen verdwijnen, terwijl er krachtige overtuigingen, emoties en manieren van realiteit bekijken voor in de plek komen

 • 3. Je ontwikkelt een diep gevoel van (zelf)vertrouwen
  Alle stappen die je zet ontwikkelen op onbewust niveau nieuwe patronen. Het wordt makkelijk voor je om te kiezen voor jezelf, zonder dat dit ten koste gaat van anderen. Je ontdekt precies hoe je de juiste mensen, situaties en kansen op je pad gaat krijgen

 • 4. Je leert genieten van het proces
  Geen twijfel,  onzekerheid of jaloezie meer maar helemaal oke worden met het onbekende, met nieuwe mensen en nieuwe situaties

 • 5. Je leert je intuïtie aanvoelen en vertrouwen
  Ontwikkel je intuïtie op een manier waarbij je simpelweg weet wat de juiste keuzes voor je zijn in een vingerknip. Zelfs als je niet alle details weet. Neem afscheid van twijfel, wikken-en-wegen en terughoudend zijn.

 • 6. Je leert aanwezig, gegrond en vol ontspanning te zijn
  Je komt af van overtuigingen, gedragingen en triggers uit het verleden. Je stopt je druk te maken over de toekomst. Je leert echt aanwezig zijn in dit moment vol rust, vertrouwen en ontspanning.

 • 7. Je ontwikkelt een leven van vervulling en zonder spijt
  Zelfliefde wordt zo veel groter dan zelfkritiek. Zowel binnenin als in de buitenwereld, je hebt er niet langer last van. Leer oordeelloos leven en ontdek hoe het voelt om vol liefde en acceptatie te zijn.

Hoe Jeanet je leert Gelukkig zijn om niks & Ondanks Alles

De training "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles" ontstond, omdat ik iets opmerkte.
Bijna iedereen is gelukkig wanneer er dingen goed gaan, er moet altijd een reden zijn. En ongelukkig zijn wanneer er iets tegenzit.
Ofwel, gelukkig 'mits' en niet gelukkig 'want'. Het tegenovergestelde van wat "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles" inhoudt.


De online thuistraining neemt je in 6 fases aan de hand bij een diepe duik in je
manier van denken en je modellen van de realiteit die je huidige leven vormen.


In iedere fase volg je de stappen die nodig zijn via tutorials, video's, oefeningen en stappenplannen.
Alle van deze transformaties zorgen voor een upgrade van je zelfvertrouwen, zelfliefde, ontspanning, geluksgevoel
en daarmee van je relaties, werkethiek, gezondheid en al het andere voor een leven waarbij je Gelukkig bent om Niks & Ondanks Alles.


Het verbreedt je manier van denken, je mindset, je spirituele groei. Je kan alles in je eigen tempo doorlopen.
En ontdek misschien wel voor het eerst in je leven waartoe je in staat bent.


Je bent maar 6 fases verwijderd van het zijn van je ideale ik vol rust, vertrouwen en geluk


In deze training zul je alle 6 fases doorlopen die je de handvatten en structuur geeft die je nodig hebt. En aan het eind van die fases heb je volledig grip op je overtuigingen, niet-werkende gedachtes, gevoel en emoties. En ben je de meest authentieke versie van jezelf.


Je zult nooit meer een gevoel van 'niet goed genoeg' ervaren.
Je zult niet langer je eigen ideale leven uitstellen.

Je zult je niet langer rot voelen door alle 'ondanks alles' momenten, groot of klein.


Iedere fase is er om je alle blokkades te helpen overwinnen.


Wat "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles" uniek maakt

Fase 1: Herschrijf je programmering 

Wanneer we spreken over 'je menselijke shit' onthoud dan dat dit vele lagen diep is. In de eerste fase halen we je huidige, oude niet-werkende manieren van denken en handelen naar boven. Die dingen die in de diepste lagen van je mind aanwezig zijn. En herschrijven we met krachtige nieuwe manieren van denken en kijken om je te gaan voelen en het leven te bouwen dat je echt wilt


Je leert je gedachtes sturen, je ego begrijpen, je triggers ontdekken en er van loskomen. Je leert oprecht vergeven, je krijgt inzicht in al je overtuigingen en voorkomt dat ze je blijven saboteren. En kijk je op een nieuwe manier naar alles om je heen.

Fase 2: Controle over je zelfbeeld en gevoel

Ontdek hoe je negatieve gevoelens omvormt tot fijne gevoelens. Aan het eind van deze fase heb je een krachtige houding die je helpt om je te richten op jouw prioriteiten en je niet langer te laten verleiden door ongewilde afleiding, twijfel en onzekerheid.

Je leert vanuit negatieve gevoelens te shiften naar prettige gevoelens. Je leert je gedachtes sturen, je ontdekt het verschil tussen je intuïtie en je gedachtes en je leert jezelf bewust in een hogere frequentie krijgen. 


Na fase 2 ben je in staat om heel bewust je gedachtes en gevoel te sturen en een totaal nieuwe wereld om jezelf heen te bouwen.

Fase 3: Oordeelloos leren leven

Leer je ongewenste emoties aankijken en hervormen. En ontdek waarom je gedachtes je pijn doen. Leer je overtuigingen en blokkades (rondom geld, relatie, gezondheid, etc) weghalen. En durf je niet werkende gedrag en gedachtes onder ogen te komen en leer oordeelloos leven naar jezelf en anderen toe.


Na fase 3 ben je in staat je eigen gevoel te bepalen, ongeacht alles en iedereen om je heen.

Fase 4: Leven vanuit het grote geheel

Als jij open staat voor verbinding met het universum, weet dat je een spiritueel wezen bent die een menselijke ervaring heeft. En echt wilt leren vanuit verbinding leven zonder al het menselijke zoals ego, triggers en 'de realiteit' te vergeten. Dan gaat deze fase je alle handvatten geven die jij je kunt wensen.


Het is niet een module met vage woorden, maar het is juist heel concreet, toepasbaar en confronterend duidelijk.

Fase 5: Een mentale en spirituele verdiepingsweek

Een bundeling van alles dat je helpt mentaal en spiritueel op snel tempo 'de diepte' in te gaan. In deze fase deel ik veel met je over de invloed van voeding, sapvasten en gezondheidsrituelen op je ontwikkeling en gevoel. Ik neem je mee in hoe je met schrijfoefeningen, denkwerk en oefeningen meer en meer vanuit alignement leert leven.

Fase 6: Immuun worden voor kritiek

Ongewenste kritiek, of het nu van je partner, baas of zelfs van jezelf is, kan een heel grote negatieve invloed hebben op je gedachtes en gevoelens. Ontdek hoe je hier immuun voor wordt.

Je leert hoe en waarom je triggers en je omgeving 'in' jou zitten. Je leert hoe je vanaf nu nooit meer boos, verdrietig, onzeker kunt worden door anderen of omstandigheden. Je krijgt het tegengif voor je angst om niet 'goed genoeg' te zijn. En ontvangt concrete afsluitende stappen en opdrachten om vanaf dit punt "Gelukkig om niks & Ondanks alles" door het leven te gaan.

Ongekende transformatie voor een onvoorstelbare prijs

Wat je gaat ervaren in dit programma gaat je zo'n transformatie geven, dat de wereld een mooiere plek zou zijn als meer mensen er toegang tot zouden hebben.


Voor dit programma betaal je dan ook niet de 1495 euro die het meer dan waard is. Om maximale impact te kunnen maken terwijl de kosten wel gedekt zijn, kun je nu instappen voor € 295 euro!

Maar dat is nog niet alles! Je ontvangt ook de volgende bonussen

Werken vanuit Strategie en Flow tegelijk

Ik ben de laatste die zegt dat 'werken vanuit uit flow' alles is dat werkt. Onzin. Je hebt veel strategische kennis en keiharde actie nodig.

Wel is een combinatie van beide goud waard. Daar neem ik je in mee.

Money Mindset

In deze bonus neem ik je aan de hand bij het ontwikkelen van een betere money mindset.

Niet door 'zweverig gedoe' (oke, misschien een beetje ;) ) maar door je niet werkende overtuigingen onder ogen te komen. En er werkelijk mee af te rekenen.

Ayahuasca - mijn persoonlijke ervaringen

Voor mij helpen Ayahuasca ceremonies me met de verdiepingslag binnen mentale en spirituele ontwikkelingen.

In deze bonus vertel ik je alles over mijn verschillende ayahuasca reizen en de impact er van.

Nog meer gratis bonussen...

Ziekte omvormen door je manier van denken

De keren dat tegen mij gezegd is 'de pijn en ziekte zit in je hoofd' zijn niet te tellen. De keren dat mijn ego daardoor heel kwaad werd ("ik doe dit toch niet zelf joh!") zijn nog groter.

Toch weet ik ondertussen hoe bizar groot de impact is van je manier van denken op je ziekte.


Fibromyalgie, chronisch vermoeidheid, kanker. Ziek zijn van jezelf of mensen om je heen. Ik neem je aan de hand om je manier van denken werkbaar te maken rondom ziekte.


Want ook al ben je ziek, slachtoffer zijn is en blijft een keus.

Affirmaties

Affirmaties en statements uitspreken kunnen helpen je onbewuste gedachtes omvormen. Kunnen helpen in een hogere frequentie komen. Kunnen je ondersteunen in het ontwikkelen van een krachtige manier van denken.


In alignement komen, je oprecht goed voelen en niet werkende patronen op onbewust niveau doorbreken. Dat kan allemaal met de affirmaties (NL en ENG) die ik voor je heb opgenomen.

Onderwerpen als money mindset, ziekte, relaties, gezondheid, vanuit alignement leven, ondernemen komen allemaal langs.

Ervaringen van anderen

"Kennis en informatie van onschatbare waarde!"
"De combinatie van zelfontwikkeling, spiritualiteit, 'relaxed vlammen' en af en toe een keiharde spiegel maakt dat ik continu getriggerd word om haar trainingen te volgen. Alle informatie en kennis die gedeeld word is van onschatbare waarde!Jeanet weet waar ze over praat, is duidelijk maar bovenal altijd eerlijk. Geen nonsense maar serieuze content!
Ananda
"Duidelijke boodschap met een humoristisch randje"

Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis gebracht met een duidelijke boodschap en een humoristisch randje. Je zal de confrontatie met jezelf aan moeten gaan,want Jeanet geeft je zulke duidelijke handvaten en feiten, dat je er niet meer van weg kan kijken ;)

Anne Gerrits
"Praktisch, verhelderend en lekker concreet"

"Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar met beiden voeten op de grond wil staan"

"Spiritualiteit, geluksleer en mindset zweverig? Think again! De lessen, inzichten en voorbeelden die Jeanet met je deelt zijn praktisch, verhelderend en lekker concreet. Aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar wel met beide voeten op de grond wil staanen graag Gelukkig om Niks en Ondanks alles wil zijn!

Savanna Kslem

Waarom vandaag aanmelden: 3 krachtige voordelen van vandaag starten

Door een van de studenten van Jeanet Wolf's programma 'Gelukkig om Niks & Ondanks Alles' te worden, krijg je DRIE Speciale Kansen die Niet Beschikbaar Zullen Zijn In De Toekomst en hier is waarom

 • Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4 maar VIJF geweldige Bonus Trainingen
  Zie hierboven welke VIJF geweldige extra bonussen je krijgt. Dit zijn vijf van de GROOTSTE vraagstukken en lessen die mensen ervaren en nodig hebben voor diepe, blijvende verandering. 

  De grootste obstakels variëren van gebrek aan zelfvertrouwen, zwakke money mindset, een manier van denken die aandoeningen sterker aanwezig maakt en de verbinding tussen spirituele groei en 'down to earth zijn' niet kunnen ontdekken.

  Alleen de bonussen zijn al 295 euro waard.

 • De laagste prijs die je gaat vinden
  Gemiddelde prijzen voor programma's als dit zijn vanaf 1500 euro. Zelfs met kortingen en aanbiedingen begint het gemiddelde programma vanaf 500 euro. 

  Losse coachsessies met Jeanet beginnen vanaf 250 euro en trajecten met haar starten vanaf 18K om met haar 1 op 1 te werken. Maar voor jou als lezer of luisteraar van Jeanet haar content, hebben we de prijs laten dalen naar 295 euro. Een korting van maar liefst 1200 euro

 • Je maakt gebruik van de aanbieding maar start wanneer jij wilt
  Je kunt de training volgen waar en wanneer je wilt. Omdat je toegang hebt tot de training voor zo lang het bedrijf bestaat (wat zeer waarschijnlijk vele, vele jaren zal zijn ;) ) kun je wel gebruik maken van de grote aanbieding. Ook al start je pas over enkele dagen, weken of maanden!

Wat je nog meer in dit programma vindt

 • Ontdek de oorsprong van je belemmerende overtuigingen, zodat je niet langer je gevoel en gedachtes forceert of overschreeuwt, maar werkelijk vanuit de kern het probleem oplost
 • Leer je triggers, ego-gedragingen, filters en labels herkennen, loslaten en omvormen, zodat je letterlijk niet meer terug kunt vallen in oud gedrag
 • Kom meer in connectie met je intuïtie, zodat je leven minder weerstand geeft
 • Leer op een sterke manier omgaan met tegenslagen en nare omstandigheden, zodat je je niet langer negatief laat beïnvloeden
 • Laat je niet langer op je kop zitten door de omgeving, zodat je gaat staan voor waar jij echt voor wilt staan
 • Voel je zoals jij je kiest te voelen in plaats van 'wat je overkomt', zodat je zelf je gevoel, reactie en gedrag kunt kiezen en sturen
 • Krijg controle over je zelfbeeld en je gevoel, zodat je vol zelfvertrouwen, zekerheid en een gevoel van rust door het leven gaat, ongeacht wat er gebeurt
 • Leer oordeelloos leven naar jezelf en anderen toe, zodat je veel minder getriggerd raakt 
 • Ontwikkel spiritueel op een heel praktische manier voor meer verbinding en meer flow
 • Word immuun voor kritiek, zodat je jouw weg kunt volgen, ongeacht wat anderen ervan vinden

Plus 5 gratis bonussen

Leer werken vanuit strategie en flow combineren

Ontwikkel een heel krachtige money mindset zodat je meer financieel succes gaat ervaren

Leer van mijn ayahuasca ceremonies de meest diepgaande, waardevolle levenslessen die er zijn
Vorm je ziekte om door een leider te worden in het proces. Ontdek wat de mensen die genezen van 'ongeneselijke ziektes' doen met hun brein om het onhaalbare waar te maken
Wanneer je de kern en de oorzaken hebt aangepakt en omgevormd ondersteunen affirmaties je bij verder resultaat
€ 1495,-
€ 295,-

Training "Gelukkig om niks &

Ondanks Alles"

Meteen toegang tot de 6 fases en de 5 bonussen!


Alles om je onder te dompelen in de kennis en informatie die nodig is om te dealen met je ego, triggers, niet werkende gedachtes en te leren oprecht gelukkig te zijn om niks en ondanks alles.


Voor eeuwig af te rekenen met die gevoelens van twijfel, onzekerheid en niet het volledige uit jezelf halen. En je spirituele en mentale ontwikkeling naar een totaal nieuw niveau te trekken

Wat gebeurt er als je betaald hebt?

 • Klik op 'meld je meteen aan' en je komt direct op een veilige betaal omgeving 
 • Reken af en je krijgt binnen 10 minuten een email met inlog gegevens voor het afgesloten platform
 • Daarna kun je direct inloggen en de training starten
 • Je wordt vanaf les 1 aan de hand genomen om de training optimaal te doorlopen, zodat je precies weet wat je wanneer kunt doen voor maximaal resultaat
                                   

Veel gestelde Vragen "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles"

Is "Gelukkig om Niks & Ondanks Alles" geschikt voor me als ik specifieke persoonlijke uitdagingen heb?

Deze online training is er voor iedereen die er klaar voor is de werkelijke oorzaak van huidige gedragingen, gedachte patronen en gevoel onder ogen te komen. Voor iedereen die zichzelf spiritueel en mentaal zo wil laten groeien, dat hij/zij het gevoel niet meer laat bepalen door alles buiten hen.

Voor mensen die uitdagingen hebben die het hele leven op de kop kunnen zetten. En voor mensen die obstakels ervaren in het dagelijkse leven, zoals twijfel aan zichzelf, weinig zelfvertrouwen, veel oordelen over zichzelf en anderen.

Voor mensen die bereid zijn het werk er in te steken om zichzelf te ontwikkelen en toe zijn aan een flinke verdiepingsslag op mentaal en spiritueel gebied. Met levensveranderende resultaten als het gaat om geluksgevoel, zelfvertrouwen en een leven met veel minder weerstand.

Het is er om je te helpen ontdekken wat er intern bij je gebeurt, hoe en waar het ontstaan is. En hoe je het vervolgens omvormt naar jouw eigen wensen.

Als je opzoek bent naar diepe, authentieke en holistische stappen binnen geluk en succes op een snelle manier, dan is deze training voor jou.

Wat maakt deze training anders dan de andere mindset- en spiritualiteit trainingen?

De sleutel ligt in Jeanet's opvallende aanpak binnen spirituele en mentale groei. Ze is confronterend eerlijk. Bijzonder direct maar vol empathie. Niet politiek correct. En is er om je te helpen, zelfs al is ze soms een pijnlijke spiegel voor je.

Je duikt de diepte in met je eigen denken en handelen. Gaat opzoek naar de kern van je eigen gedachte- en gevoelssystemen.
En hervormt je overtuigingen, triggers, labels, emoties en gedachtepatronen. Op een manier waardoor terugvallen in oud gedrag letterlijk onmogelijk is.

Als resultaat daarvan kom je af van de gedachtepatronen die je niet helpen. Krijg je een vernieuwd zelfvertrouwen. Verdwijnen twijfel, veroordelen (van jezelf en anderen) en krijg je een mate van rust, vertrouwen en geluksgevoel die je niet eerder ervaarde. Zaken die onmogelijk te bereiken zijn als je aan de oppervlakte blijft, wat in veel trainingen en cursussen gedaan wordt.

Daarnaast is Jeanet's manier van spreken zeer concreet, simpel en toch heel diep, en down to earth, zelfs al komen er veel onderwerpen aan bod die je manier van denken op spiritueel vlak gaan doen verwijden.

Jeanet gebruikt deze 'achter gesloten deuren'-technieken en methode met haar elite 1 op 1 klanten. Inclusief ondernemers van miljoenenbedrijven, en zakenmensen die veel te verduren krijgen. Waarbij de minimale instapfee op moment van schrijven 18K is.

Gelukkig om Niks & Ondanks Alles is de training waarbij je voor het eerst exact hetzelfde kunt leren en ervaren voor een heel kleine fractie van de prijs.

Hoe is de opbouw van dit programma en hoeveel tijd kost het?

Je krijgt na aanmelden direct toegang tot alle 6 fases en de 5 bonussen. Waar je lifetime toegang tot hebt.

Jeanet neemt je vanaf les 1 aan de hand met begeleidende teksten en intro-video's zodat je precies weet welke stap je kunt zetten.

Fase 1 en 2 bestaan beide uit 12 lessen.
Fase 3 bestaat uit 9 lessen.
Fase 4, 5 en 6 bestaan uit 6 lessen.

Iedere les duurt gemiddeld 15-25 minuten.

Het meest effectieve resultaat behaal je als je wekelijks minimaal 1 uur de tijd steekt in je eigen groei.

Voor de high achievers is er de mogelijkheid om het programma sneller te doorlopen.

Alle lessen bestaan uit een video en tekstuele ondersteuning.

Je kunt de lessen bekijken via je laptop, tablet of telefoon.

Wanneer ga ik resultaat zien?

Sommige van Jeanet's cliënten krijgen binnen 1 sessie met haar transformerende inzichten. Sommige doen er dagen of weken over om op bewust niveau de veranderingen te zien.

Het belangrijkste om te onthouden is dat veel van de veranderingen op onbewust niveau gebeuren.
"ineens" ben je niet meer constant jaloers.
"Ineens" heb je veel meer zelfvertrouwen.
"Ineens" blijf je rustig in een situatie die je eerst opfokte.
"Ineens" merk je dat je veel meer verbinding maakt met je intuïtie.

Zo lang je de lessen met focus volgt zul je verbaasd zijn over hoe snel en diep je de positieve verschillen in je manier van denken, handelen, reageren en voelen gaat ervaren.

En ga je zien dat hoe je kijkt naar jezelf, de mensen om je heen en alle omstandigheden veranderen op een manier die je al jaren voor je zag en nu voor het eerst daadwerkelijk gaat ervaren.

Ik heb het druk, hoeveel tijd kost het me per week?

Als je een jaar uittrekt voor je transformatie proces op spiritueel en mentaal vlak heb je aan 30 minuten per week genoeg.

Het mooiste resultaat krijg je als je in ieder geval 1 uur per week aan de training besteedt.

Uiteindelijk ben je zelf de baas over je tijd en kun je het programma doorlopen op een tempo dat voor jou het beste past.

Ik wil dit heel graag maar kan het niet in 1x betalen, kan het in termijnen?

Dat kan zeker. Deze training is zo waardevol en in mijn ogen zo belangrijk dat ik het graag bereikbaar maak voor iedereen. Je hebt daarom de mogelijkheid om in 1, 2 of 4 termijnen te betalen. Deze optie kun je aanvinken bij het afrekenen.

Ik ben bang dat het te zweverig is voor me.

Uiteraard kan niemand voor je invullen wat zweverig is en wat niet. Maar als we de luisteraars van haar podcast en haar klanten in de trainingen of 1-1 moeten geloven, is Jeanet spiritueel heel goed en diep onderlegd. En zeer concreet en down to earth tegelijk.

Haar ondertitel is niet voor niks 'spirituele en mentale ontwikkeling door te dealen met je menselijke shit'.

Fase 1 en 2 van de training zullen met name gaan over het menselijke aspect. Wie jij bent, waarom je zo bent en doet en hoe je ontdekt hoe je de stappen gaat zetten in je ontwikkeling die je wilt. Vanaf fase 3 ben je toe aan een essentiële verdiepingsslag op spiritueel vlak, om daadwerkelijk te leren Gelukkig zijn Om Niks & Ondanks Alles. Waarbij ook zeer praktische zaken aan bod komen zoals oordeelloos leren leven - je 'menselijke shit' blijft altijd de rode draad.

Als je een schurfthekel hebt aan woorden als 'universum' en 'higher-self' dan is de training JUIST zeer geschikt voor je. Want dan heb je nog aardig wat ego-werk en trigger-werk te doen ;)

Zie het als een heel holistische aanpak. Het mens zijn, het ziel-zijn/higherself zijn, het brein en de psychologie, het gevoelstuk en intuïtie, het diepe denkwerk en het praktische en concrete uitvoerende werk. Zodat je naar het geheel kijkt. Exact wat nodig is om een ware transformatie door te maken.

Ik heb het gevoel dat ik in gevecht ben met gebrek aan zelfvertrouwen, jaloezie, schaamte, gevoel niet goed genoeg te zijn en dat ik dat nooit kan veranderen.

Dat het kan is een bewezen feit. Niet alleen bij Jeanet haar klanten maar ook vanuit de vele studies die gedaan zijn rondom deze stukken die behandeld worden in de training.

Of je het werkelijk durft en wilt is een andere vraag.

Stel jezelf daarom de vraag: Wil ik echt veranderen? Ben ik echt toe aan een spirituele en mentale verdiepingsslag? Wil ik werkelijk afkomen van datgene dat me nu zo ontzettend dwars zit?

Als het antwoord 'ja' is. Dan weet je wat de nodige vervolgstap is die je moet zetten.

Ik heb de instagram cursus "Gelukkig ondanks Alles" Gevolgd. Hoe is deze grote training Gelukkig om Niks & Ondanks alles anders?

Mijn methode bestaat uit 6 fases. Fases die je stap voor stap helpen het proces te doorlopen.
De instagram cursus "Gelukkig ondanks Alles" kun je zien als een kennismaking. De dingen die je daarin leert zijn slechts een klein onderdeel van de 1e fase in de grote cursus 'Gelukkig om Niks & Ondanks Alles".

De instagram cursus heeft een totaal van ongeveer 3.5 uur aan content. De grote cursus heeft in fase 1 alleen al 6 uur aan content staan. Je kunt je voorstellen hoe diep we gaan met je persoonlijke en spirituele groei in de grote cursus!

Waar je in de instagram cursus goede basis inzichten krijgt, gaat de grote cursus verder de diepte in.

Zie het als het schilderen van je huis. Je schuurt en verft er grondlak op wat de basis dekt, voor sommigen is dit goed genoeg. Wil je er echt het maximale uithalen dan zul je er nog 2-3 lagen hoge kwaliteit verf overheen smeren.

De instagram cursus is de grondverf: Een mooi begin, een goede eerste stap, voor sommigen alles dat ze eruit willen halen.
Deze grote cursus zijn de toplagen die alles naar een nieuw niveau trekken.

Ik ben opzoek naar een training die me spiritueel laat groeien maar die ik wel begrijp als nuchtere hollander. Is het dan wel geschikt?

Veel mensen die Jeanet niet van dichtbij kennen, verwachten niet dat zij spiritueel heel ver ontwikkeld is en hier dagelijks mee bezig is.

Dat komt omdat ze zo nuchter is. Mensen hebben al snel het idee dat spiritualiteit zweverig is waardoor het niet matcht met elkaar.

Omdat Jeanet zelf ook zo nuchter is maar tegelijkertijd een grote interesse heeft in spirituele groei kan ze het heel begrijpelijk overbrengen.

De training begint bij de basis, het menselijke aspect. Ego, triggers, overtuigingen - maar op een niveau waar vrijwel niemand over vertelt.

De verbinding tussen ons als mens en een groter geheel, Jeanet noemt het ons higher self, wordt gelegd. Ook vertelt ze voluit over haar heel bijzondere en spiritueel transformerende ayahuasca-reizen.

En tegelijkertijd kunnen mensen die een beetje 'angst' hebben voor het spirituele Jeanet volledig volgen en begrijpen.

De vraag is vooral: Geloof jij dat we meer zijn dan mens alleen? Wil je ontdekken hoe jij leert samenwerken met dat grotere geheel? Ben je bereid je eigen menselijke shit onder ogen te komen? En snap je dat enkel spiritualiteit niet een ideaal leven geeft, maar dat een leven zonder spiritualiteit ook niet compleet is?

Zo ja, dan gaat Jeanet je absoluut helpen om die spirituele groei te maken op een heel begrijpelijke en praktische manier.

                               
€ 1495,-
€ 295,-

Training "Gelukkig om niks &

Ondanks Alles"

Meteen toegang tot de 6 fases en de 5 bonussen!


Alles om je onder te dompelen in de kennis en informatie die nodig is om te dealen met je ego, triggers, niet werkende gedachtes en te leren oprecht gelukkig te zijn om niks en ondanks alles.


Voor eeuwig af te rekenen met die gevoelens van twijfel, onzekerheid en niet het volledige uit jezelf halen. En je spirituele en mentale ontwikkeling naar een totaal nieuw niveau te trekken

arrow_drop_up arrow_drop_down